Vol trots delen we mee dat drie professionals van Ictivity de prestigieuze VMware vExpert 2012 status wederom hebben gekregen!

De award wordt dit jaar voor de vierde keer uitgereikt. Virtualisatie deskundige Edwin Friesen(oprichter van het Application & Desktop Delivery team binnen Ictivity) weet deze award nu al voor de vierde keer in de wacht te slepen. Voor collega Senior Solution Specialist Ivo Beerens is het de tweede keer. Ook de VMware trainer Michael Wilmsen van Ictivity Trainingen wist opnieuw deze status te bemachtigen.

VMware deelt selectief deze awards uit aan personen voor het delen van kennis en ervaring over virtualisatie. De Ictivianen hebben deze prestigieuze award gekregen voor hun jarenlange uitzonderlijke inzet en bijdrage aan de VMware gebruikers community. Ze mogen zich een jaar lang VMware vExpert noemen.

“De VMware vExpert Award is dit jaar voor de vierde keer uitgereikt. De vereiste voor nominatie zijn sterk aangescherpt waardoor de VMware vExpert Award verder is geprofessionaliseerd. Het voelt goed om wederom benoemd te zijn tot vExpert en ik vind het ontzettend mooi om te zien hoe kennis op een hoogwaardig niveau wordt gedeeld.” Aldus Edwin Friesen.

Ook Ivo Beerens is erg trots op deze titel. “Ik ben erg vereerd dat ik de VMware vExpert Award heb gekregen. Dit biedt mij en mijn team weer mooie kansen, zowel intern als naar onze klanten toe”.

Michael Wilmsen geeft aan “Ik ben zeer trots dat ik de titel VMware vExpert Award gekregen heb, mede vanwege de VMware trainingen die we ontwikkeld hebben hebben voor Ictivity Trainingen.”