Ictivity trainingenOp 23 juni aanstaande start de 3-daagse klassikale training Microsoft Exchange Server 2013 Praktisch Beheer op ons kantoor in Amsterdam.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor beheerders die verantwoordelijk zijn voor het dagelijks beheer van een Microsoft Exchange 2013 e-mail omgeving.

Inhoud training

Na jarenlange ervaring met het implementeren van Microsoft Exchange e-mail omgevingen heeft Ictivity Training als Microsoft Gold Certified Partner een training ontwikkeld die goed aansluit bij het dagelijks beheer van Microsoft Exchange Server 2013. Deze training is praktisch ingestoken en zorgt ervoor dat u voldoende hands-on ervaring opdoet door middel van diverse praktijkopdrachten. Door een uitgekiende balans tussen theorie en praktijk past u uw verkregen vaardigheden direct toe na afloop van de training. Meer informatie over de inhoud en de planning van de training Microsoft Exchange server 2013 Praktisch Beheer.

Incompany of maatwerk

Indien u dat wenst kan Ictivity Training deze opleiding ook incompany verzorgen. Tevens is het mogelijk om deze opleiding als maatwerk afgestemd op uw specifieke behoeftes aan te bieden. Voor meer informatie over deze of een van onze andere opleidingen kunt u contact met ons opnemen op het telefoonnummer 088 – 428 48 48 of stuur een e-mail naar [email protected]