Ictivity trainingenIn juni, september en december start de klassikale training Aruba Wireless Networks Praktisch Beheer op onze kantoren in Eindhoven en Amsterdam.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor systeem- en netwerkbeheerders die verantwoordelijk zijn voor het onderhouden en beheren van een draadloze Aruba Networks omgeving.

Inhoud training

Tijdens deze training worden de veelvoorkomende beheertaken van een draadloze Aruba Networks omgeving behandeld.  U heeft de beschikking over Aruba Networks apparatuur (Controller en Access Points) tijdens de training de beschikking over Aruba Networks apparatuur die in het lokaal fysiek aanwezig is waarmee u uw (eerste) praktijkervaring kunt opdoen. Door de uitgekiende balans tussen theorie en praktijk kunt u  uw verkregen vaardigheden direct in de praktijk toepassen. Meer informatie over de inhoud en de planning van de training Aruba wireless networks praktisch beheer.

Incompany of maatwerk?

Indien u dat wenst kan Ictivity Training deze opleiding ook incompany verzorgen. Tevens is het mogelijk om deze opleiding als maatwerk afgestemd op uw specifieke behoeftes aan te bieden. Voor meer informatie over deze of een van onze andere opleidingen kunt u contact met ons opnemen op het telefoonnummer 088 – 428 48 48 of stuur een e-mail naar [email protected]