In de strijd om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan zijn we massaal opgeroepen om thuis te werken. Voor veel medewerkers is het zoeken naar de beste middelen om hun werkzaamheden en geplande afspraken zoveel mogelijk door te laten gaan. Microsoft Teams is hiervoor een zeer geschikt platform. Teams als onderdeel van Office 365 helpt jouw medewerkers om ook onder deze omstandigheden samen te werken, informatie te delen, te vergaderen en aan projecten te werken. Zo blijf je als organisatie volledig up-and-running, zelfs in deze omstandigheden.

Microsoft Teams: de alles-in-één werkomgeving

Microsoft Teams biedt je medewerkers de mogelijkheid om vanuit een gebruiksvriendelijke, veilige en geïntegreerde oplossing gemakkelijk aan de slag te gaan. Teams zorgt ervoor dat je ook vanuit huis eenvoudig met collega’s kunt samenwerken en communiceren, zoals chatten, digitaal vergaderen en het delen van bestanden.

Maak nu 6 maanden gratis gebruik van Microsoft Teams

Naar aanleiding van de wereldwijde uitbraak van het coronavirus, heeft Microsoft besloten om organisaties een gratis Office 365 E1 trialversie, inclusief Microsoft Teams, aan te bieden. Maak je nog geen gebruik van Office 365, dan heb je op deze manier toch de mogelijkheid om Teams in te zetten. Heeft jouw organisatie wel Office 365, maar maak je nog geen gebruik van Teams, dan kunnen we dit voor je activeren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Microsoft Teams geactiveerd en dan?
Als je Teams binnen je organisatie hebt ingericht en klaar is voor gebruik, dan is het belangrijk om na te denken over de volgende stap: de adoptie van Teams. Voor de meeste medewerkers is het namelijk een nieuwe tool die vooral nu snel ingepast moet worden in de dagelijkse werkzaamheden. Ictivity Training biedt hiervoor de online leermodule aan ‘Snel starten met Microsoft Teams’ in de KennisHub. Zo zijn je medewerkers snel op weg.

Microsoft Teams e-Learning

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze leermodule en we richten zo snel mogelijk jouw digitale leeromgeving in.