Door de Corona-maatregelen zijn veel medewerkers op het moment niet in staat om klassikale trainingen te volgen. Hun leerplannen hoeven hierdoor niet in het gedrang te komen. Ictivity heeft een programma ontwikkeld waardoor je medewerkers in staat zijn om ondanks de Corona-crisis tóch hun leerdoelen te halen: online leren onder begeleiding van een ervaren IT trainer & coach.

Ictivity Training biedt vanaf heden vrijwel alle ICT trainingen, zowel voor technisch beheer als voor eindgebruikers online aan. Een ideale oplossing voor thuiswerkers. Wil je toch graag een klassikale training volgen, dan kan dat natuurlijk ook. Onze klassikale trainingen gaan van start in zéér kleine groepen met alle voorzorgsmaatregelen die het RIVM adviseert. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om virtueel aan te sluiten in onze virtual classroom.

Online Leerportaal (combinatie van e-Learning, Practicum labs) met live ondersteuning van trainer

Het Ictivity online Leerportaal bevat leermiddelen die je voorbereiden op certificering of om praktijkkennis op te doen. Hiermee kan iedere deelnemer op zijn eigen tempo studeren waar en wanneer hij wil.

  • Één online leerportaal met de nieuwste leermiddelen waaronder video en opdrachten;
  • Je bepaalt je eigen tempo en niveau;
  • Op afroep online ondersteuning van Nederlandstalige trainer;
  • Groot aanbod online IT trainingen waaronder Microsoft (Azure, Office 365, Windows 10) Cisco, VMware, Linux, ITIL, Ethical Hacker.

Virtual Classroom (trainen vanaf iedere locatie)
Met onze Virtual Classroom  bieden we een oplossing waarbij je een (klassikale) training vanaf iedere locatie online kunt volgen. De cursisten die de training vanaf thuis bijwonen hebben precies dezelfde leerervaring als dat ze op locatie de klassikale training zouden volgen. De deelnemers volgen de training via hun browser en krijgen een interface waarmee ze de trainer en medecursisten kunnen zien en horen. Hierbij kunnen ze live met elkaar communiceren.

  • Kennis op doen vanuit huis, kantoor of van waar je je ook bevindt;
  • Dezelfde deskundige trainers als bij onze ‘normale’ klassikale trainingen;
  • Dezelfde inhoud, officiële lesmaterialen en ondersteuning voor alle deelnemers;
  • Toegang tot online practicum labs gedurende de hele cursus;
  • Effectieve en interactieve leerervaring voor medewerkers op verschillende locaties.

Virtual classroomVirtual classroom Ictivity Training

 

 

 

 

 

Boek je training op www.ictivitytraining.nl of neem voor meer informatie over onze online leermogelijkheden contact op met één van onze adviseurs via [email protected] of 088 428 48 48.