Hedendaagse ICT omgevingen zijn meer en meer hybride samengesteld. Hierdoor zijn klanten steeds vaker op zoek naar een ICT Partner, die fungeert als één aanspreekpunt als het gaat om zijn ICT omgeving. De Ictivity Groep vervult hierin een portaalfunctie voor de klant naar kennis. Kennis afkomstig uit Ictivity of afkomstig van de partners uit ons ECO systeem. Hiermee kunnen wij onze klanten in nagenoeg al hun ICT behoeften voorzien.

Het is voor onze klanten belangrijk om een vertrouwensrelatie te hebben met hun ICT Partner. Onze onafhankelijkheid, objectiviteit en een sterke synergie binnen Ictivity zijn de belangrijkste bouwstenen voor deze relatie. Daarom richten wij ons alleen op diensten rondom de ICT middelen.

Hoe werkt dat dan in de praktijk? Ictivity werkt nauw samen met een aantal kwalitatief sterke business partners in de ICT markt. Dit is een groep van zorgvuldig gekozen zeer professionele ICT partners die qua werkwijze en cultuur perfect aansluiten op De Ictivity Groep. In een totaal traject leveren deze partners aanvullende expertise, diensten én de benodigde hardware en software die onze service naar klanten verbetert en aanvult.

De ambitie van Ictivity is om dé full service ICT partner te zijn voor haar klanten. Dit is immers ook wat onze klanten van ons verwachten. In het hele spectrum van technische ICT vraagstukken bieden wij een groot scala aan diensten waarin we excelleren. Consultancy, advies, staffing, training en managed services. Als full service ICT partner bieden we echter meer dan alleen onze eigen diensten. Wij bieden een reeks van complementaire diensten en producten via het partner ECO systeem.

Voordelen voor klanten van het Partner ECO systeem van Ictivity:

  • Onafhankelijk en objectief advies: niet gedreven door hardware en software marges;
  •  Totale projectverantwoordelijkheid bij Ictivity;
  •  Eén aanspreekpunt: geen “vingerwijzen”, efficiënte en vlekkeloze projectuitvoering;
  •  Kennisborging: waarbij we ook putten uit kennis en ervaring binnen ons Partner ECO systeem;
  •  Het beste uit meerdere werelden: specialismen van meerdere bedrijven worden gecombineerd!

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons partner ECO systeem?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op:
telefoon: 088 – 428 48 48
mail: [email protected]

Auteur: Barry Schrijvers ([email protected])