De afgelopen jaren werd er al veel gebruikt gemaakt van de Werkplek Reservering App van Ictivity, voorheen de Anderhalve Meter App. Deze App is heel handig bij het reserveren van je werkplek, vergaderruimte of stiltewerkplek op kantoor. Recent hebben we een nieuwe functionaliteit aan de App toegevoegd.

Interactieve plattegrond
In de nieuwe versie van de App is het voortaan mogelijk om interactief vanuit de plattegrond een werkplek te reserveren. De plattegrond laat direct zien welke werkplekken nog beschikbaar zijn, welke bezet zijn en wie op welke werkplek zit op de geselecteerde dag. Met deze functionaliteit is het nóg makkelijker om een werkplek te reserveren!

Werkplek reservering app

Activiteitenagenda
Een andere handige functionaliteit is de toevoeging van een activiteitenagenda in de App. Hiermee heb je als medewerker direct inzicht welke activiteiten er gaan plaatsvinden en direct de mogelijkheid om in te schrijven. Denk aan een lunch, een vrijdagmiddagborrel of personeelsfeest. De interne organisator heeft zo een overzicht van het aantal aanmeldingen en wie er aan de activiteit deelneemt. Aparte aanmeldformulieren en mailverkeer zijn hiermee verleden tijd.

Nieuwsgierig geworden?
Ben je nieuwsgierig geworden naar de App of deze nieuwe functionaliteit? Of heb je andere vragen over het optimaliseren en automatiseren van taken en werkprocessen, PowerApps, het maken van dashboards en/of PowerBI rapportages? We helpen je graag verder! Neem contact op met ons.