Live agenda & e-mail integratie
Informatie zoekt jou, in plaats van andersom! Gebruikers hebben binnen onze digitale werkplek Omnia al de mogelijkheid om zowel web- als Windows applicaties te benaderen vanuit één dashboard met Single Sign-On. Recent zijn er ook drie live-tiles bijgekomen die organisaties een simpele manier bieden om nieuws, agenda-items en ongelezen e-mails te tonen aan Omnia gebruikers. Door deze toevoeging hoeven de werkplekgebruikers niet naar diverse portals of tools om data op te zoeken, maar is alle data zichtbaar op één scherm.

Live tiles in digitale werkplek Omnia Workspace

Direct je afspraken inzien
Door in Omnia de agendategel toe te voegen zien gebruikers in één overzicht hun afspraken. De agenda-afspraken worden opgehaald uit de Office 365 agenda (Exchange) zodat mensen vanaf elk apparaat agenda-afspraken kunnen inzien.

Actueel nieuws
Wat is de beste plek om nieuws te tonen? Wat denk je van de online werkplek waarin je meerdere keren per dag kijkt? Intern nieuws verspreiden was nog nooit zo makkelijk met de RSS live tile in het Omnia Portaal. In de eerste versie is het mogelijk om een publieke RSS-feed toe te voegen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld bedrijfsnieuws toevoegen, maar je kunt met RSS-feeds nog veel meer. Verstuur je mailings met Mailchimp? Dan is het bijvoorbeeld mogelijk om de mailings toe te voegen aan de RSS-tegel, zo krijgen de users het nieuws niet alleen in hun mailbox maar ook op hun werkplek te zien. Klikken ze op een nieuwsbericht of mail in de RSS-tegel dan opent automatisch het bericht.

Welke mail-app gebruik jij?
In Omnia Workspace heb je de mogelijkheid om een koppeling toe te voegen naar diverse mailboxen. Bijvoorbeeld je eigen mailbox of voeg een “ongelezen e-mail” live tile toe. Met deze tegel kunnen werkplekgebruikers zien welke mails nog ongelezen zijn, klikken zij onderaan op “open e-mail” dan wordt de Outlook web mailbox geopend. De users kunnen dan direct, zonder opnieuw in te loggen, ongelezen mails beantwoorden.

Live RSS digitale werkplek Omnia workspace

Meer weten over Omnia? Neem contact met ons op of bekijk de whitepaper.