IBL Online: je leerdoelen behalen, ook als je thuiswerkt

Veel van onze cursisten kiezen voor de leervorm Individueel Begeleid Leren. Een leermethode die helemaal is afgestemd op jouw individuele behoefte. Je doorloopt de training samen met een ervaren trainer, in je eigen leertempo. Omdat de mogelijkheden voor leren op locatie op het moment beperkt zijn, bieden we nu ook een online variant aan van deze leervorm. Zo behaal je toch je leerdoelen, ook als je thuiswerkt of niet wil reizen.

Je doorloopt de training met behulp van een leerportaal met daarin een oefenomgeving (practicum lab), theorie en instructievideo’s. Je wordt hierin begeleid door een ervaren trainer. Samen met jouw trainingscoach stel je een lesplan op met daarin meerdere contactmomenten per dag waarbij je middels online videoverbinding één op één begeleiding krijgt. Tussen deze momenten door werk je aan praktijkopdrachten ondersteund door theorie.

Voordelen:

  • Persoonlijk opleidingsplan
  • Véél begeleiding door ervaren trainer op afstand
  • Jij bepaalt de planning. Verspreid bijvoorbeeld je studie over meerdere dagdelen en leer alléén dat wat voor jou belangrijk is
  • Leren door te doen in het online practicum lab
  • Ook ná de training kun je bij de trainer terecht met vragen over de lesstof

Start direct met groeien! 

De IBL Online trainingen gaan van start volgens de huidige lesplanning. Je kunt je hiervoor via het Individueel Begeleid Leren inschrijfformulier bij de training inschrijven.

Actie

  • Ontvang bij iedere inschrijving voor een IBL Online training in de maand mei, juni of juli een JBL GO 2 speaker
  • Ontvang bij iedere IBL Online training een voucher waarmee je 10% korting op de volgende training krijgt die je boekt en volgt vóór 1 oktober 2020

Bekijk trainingsoverzicht:

Microsoft
Linux
Fortinet

Trainingsadvies op maat?

Onze adviseurs helpen je graag! Mail naar [email protected] of bel 088-428 48 48.