In-the-spotlightOp 10 februari a.s. starten de volgende Microsoft Exchange Server 2010 opleidingen op onze locatie te Eindhoven:

  • Microsoft Exchange Server 2010 Praktisch Beheer – 10 t/m 12 februari 2014 te Eindhoven
    De Microsoft Exchange Server 2010 Praktisch Beheer opleiding sluit perfect aan op het dagelijks beheer van Microsoft Exchange Server 2010. Tijdens de klassikale cursus beschikt iedere deelnemer over een eigen Microsoft Exchange Server 2010 en doet zo veel praktijkervaring op. Door de uitgekiende balans tussen theorie en practicum kan de deelnemer zijn nieuw verkregen vaardigheden direct in de praktijk toepassen.
  • Configuring, Managing and Troubleshooting Microsoft Exchange Server 2010 (M10135) – 10 t/m 14 februari 2014 te Eindhoven
    In deze training doet u de kennis en vaardigheden op om een Exchange 2010 messaging infrastructuur in te richten en te beheren. Naast de installatie en configuratie is er uitgebreid aandacht voor beveiliging, monitoring en beschikbaarheid. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn het installeren en configureren van Exchange, email adressen en adreslijsten, Exchange clients, monitoring, high availability, backup en recovery. Deze training bereidt u voor op het examen 70-662: TS: Microsoft Exchange Server 2010, Configuring.

Op dit moment hebben wij nog enkele plekken beschikbaar voor bovenstaande cursussen. Mis deze unieke kans niet en schrijf u nu in!

Ictivity Training verzorgt als ICT opleider deze opleidingen op onze vestigingen in Eindhoven of Amsterdam. Indien gewenst kunnen deze opleidingen ook bij u in huis gegeven worden. Ook is het mogelijk de opleiding als maatwerk afgestemd op uw omgeving aan te bieden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op het telefoonnummer 088 – 428 48 48 of email [email protected]