Elk jaar zamelt radiozender 3FM met Serious Request geld in voor een goed doel.
Tijdens de 2021 editie stond het Glazen Huis in Amersfoort geheel in het teken van de regenwouden van Zuid-Amerika, het groene schild voor de aarde. Het Wereld Natuur Fonds zet zich in om de regenwouden te beschermen en herstellen en klimaatverandering tegen te gaan.

Kilometers maken
Tijdens de actieweek hebben we een leuke actie gekoppeld aan Serious Request en onze Ictivianen opgeroepen om zoveel mogelijk de auto te laten staan en in plaats daarvan op de fiets te stappen of te gaan wandelen. Voor elke gefietste of gelopen kilometer die onze Ictivianen in deze actieweek hebben gemaakt werd een bedrag aan Serious Request gedoneerd. Niet alleen goed voor ons, maar ook goed voor het milieu! Dagelijks publiceerden we een tussenstand om te zien hoe ver we nog verwijderd waren van ons doel.

Uiteindelijk namen ruim 40 Ictivianen deel aan de challenge en in totaal hebben we met zijn allen ruim 1.500 km gewandeld en gefietst. Daarmee hebben we maar liefst 2103,- euro weten op te halen. Trots op alle Ictivianen die aan deze actie bijgedragen hebben!

Ictivity eindstand