Op dinsdag 28 mei heeft Ictivity de Award voor Beste Co-Innovatie Partner van WithSecure in ontvangst mogen nemen tijdens het Sphere24 evenement in Helsinki! Deze mooie erkenning onderstreept onze toewijding aan innovatie en samenwerking met WithSecure. 
 
WithSecure werkt samen met IT-dienstverleners, MSSP’s en bedrijven wereldwijd om resultaatgerichte cyberbeveiligingsoplossingen te leveren die middelgrote bedrijven beschermen. Volgens Chief Commercial Officer Lasse Gerdt zet WithSecure zich in voor gezamenlijke groei met partners, waardoor wederzijds succes in het dynamische cyberbeveiligingslandschap wordt gewaarborgd. 
 
Andrew Ehlen, Portfolio Manager Innovatie & Dienstverlening bij Ictivity over het winnen van de award: In het complexe security landschap waarin “niemand alles weet” is samenwerken van groot belang. Wij willen onze relaties topklasse bescherming bieden met oplossingen van een Europese organisatie zodat de voordeur beschermd wordt volgens Europese regels. WithSecure heeft de beste oplossingen en de samenwerking op alle niveaus van onze organisaties zorgt ervoor dat onze klanten altijd maximaal beschermd zijn met de laatste technologie. We zijn dan ook heel erg trots op deze award die zowel de Ictivianen als de WithSecure medewerkers erkenning geeft. 
 
We zijn trots op alle Ictivianen & het WithSecure team voor dit mooie resultaat!

WithSecure Partner Awards