Ictivity Veeam Accredited Service Partner (VASP)

Organisaties moderniseren datacenters om IT-diensten sneller te kunnen leveren, beveiliging en beheer te verbeteren en de operationele kosten te verlagen. In deze gemoderniseerde datacenters investeren ze in servervirtualisatie, moderne opslagtoepassingen en cloud-based diensten. Bedrijven worden steeds vaker geconfronteerd met nieuwe eisen van eindgebruikers zoals 24/7 toegang tot data en applicaties, geen begrip voor downtime of dataverlies en een exponentiële toename van data met 30-50% per jaar. Daarnaast moet het ook nog een uitgevoerd worden binnen een “meer-voor-minder” taakstellend budget. Hierdoor ontstaat een kloof. Een kloof in beschikbaarheid, tussen de vereisten van de Always-On Business™ en het vermogen van IT om effectief beschikbaarheid te leveren. In feite zegt 82% van de CIO’s dat er een kloof is tussen het niveau van beschikbaarheid dat ze leveren en het niveau dat eindgebruikers verlangen. Veeam® overbrugt deze kloof samen met Ictivity en haar partners door klanten een nieuw soort oplossing te bieden: Availability for the Modern Data Center™, met een Recovery Time en Point Objective (RTPO) van.

De resultaten zijn duidelijk: uit een recent ESG-onderzoek blijkt dat bedrijven die overstappen op Veeam, hun beschikbaarheid verhogen en een betrouwbare oplossing vinden waarop ze kunnen vertrouwen.

  • 96% van de herstelacties van Veeam valt binnen RTO SLA’s, terwijl dit bij andere oplossingen 78% is
  • 83% van de klanten van Veeam heeft meer vertrouwen in hun huidige back-ups dan in die van eerdere oplossingen
  • 71% van de klanten van Veeam meldt dat de betrouwbaarheid van back-ups is verbeterd vergeleken met andere oplossingen
  • 84% van de gebruikers van Veeam Virtual Lab bespaart tijd doordat implementatieproblemen worden voorkomen
  • 71% van de klanten zegt dat door het gebruik van de monitoring- en rapportagetools van Veeam hun risicobewustzijn is verbeterd in vergelijking met andere oplossingen

Ictivity is door Veeam benoemd tot Veeam Accredited Service Partner (VASP). Het VASP-partnerprogramma selecteert partners, system integrators en IT consultants met de juiste technische know-how om waardevolle en betrouwbare diensten te leveren rond het Veeam-portfolio. Ictivity is een van de twee VASP-partners in Nederland en daarnaast de enige partner die zowel voor VMware vSphere als Microsoft Hyper-V platformen adviesdiensten en ondersteuning mag leveren.

Ictivity ontving de accreditatie dankzij de aanwezige focus, expertise en certificeringen. De managed service dienstverlening vanuit het Ictivity service center wordt ingezet als verlengstuk van Veeam, waardoor zowel implementaties als het support op de Veeam-oplossingen door Ictivity uitgevoerd kunnen worden.

Partnerstatus
Veeam VASP Partner