Managed Services

Wil jouw organisatie zich meer kunnen focussen op haar kernactiviteiten en bedrijfsprocessen? Zijn er binnen je organisatie mogelijkheden om de ICT kosten te verlagen? Dient ICT 24×7 bereikbaar en beschikbaar te zijn? Of heb je regelmatig te maken met IT-storingen en wil je de continuïteit vergroten? We zijn in staat om voor alle managed services scenario’s een ontwerp maken, met heldere uitleg van de consequenties van bepaalde keuzes.

Het uitbesteden van IT kan op verschillende manieren. Je kunt je huidige IT-omgeving ‘as is’ aan ons uitbesteden. Maar in dat geval maak je geen gebruik van de mogelijkheden om op basis van onze best practices je omgeving te optimaliseren. Nog een stap verder ga je als je niet alleen de IT-ondersteuning van je huidige processen optimaliseert, maar wanneer je samen met Ictivity kijkt naar mogelijkheden om IT nog beter in te zetten om je bedrijfsdoelstellingen te halen. In dat geval denken wij ook mee over innovatie. We ontwikkelen samen met jou een roadmap voor de digitale transformatie van jouw organisatie.

Voor welke variant je ook kiest, jouw organisatie staat altijd centraal. Heb jij een eigen datacenter dat nog niet is afgeschreven, dan bieden we onze dienstverlening bij jou op locatie aan als managed service. En wil je graag je diensten onderbrengen in de cloud, dan heb je de keus of je dat in de Nederlandse datacenters van Ictivity doet, of dat je kiest voor de public cloud.

En natuurlijk is een combinatie ook mogelijk. Wij kunnen voor alle scenario’s een prijsopgave maken, met heldere uitleg van de consequenties van bepaalde keuzes. Zo kun je een goede afweging maken tussen kosten en flexibiliteit.

Verhoog de betrouwbaarheid en verlaag kosten

Meer doen in minder tijd?
We helpen je met structurele verbeteringen die je IT-processen naar een hoger niveau brengen.

Wel of niet uitbesteden?

We helpen je graag verder in deze keuze.

Afspraak maken

IT uitbesteden? Zorg voor een zachte landing.

Whitepaper sticky form 190 x 260 v2


* Om je te kunnen e-mailen hebben we een opt-in van je nodig. Lees onze privacy statement hier.