Cloud diensten & services

Is jouw organisatie op zoek naar een flexibelere en transparantere IT omgeving? Een omgeving die je eenvoudig kunt aanpassen aan de veranderende omstandigheden en waarbij financiële inspanningen beperkt blijven tot alleen het daadwerkelijke gebruik? Dan is het Ictivity  cloud IaaS platform dé oplossing.

Het inrichten, onderhouden en managen van een solide IT infrastructuur vraagt om gespecialiseerd IT personeel en hoge initiële investeringen (CAPEX). Zeker voor wat betreft bedrijfskritische IT omgevingen, waarbij maximale uptime een belangrijke rol speelt, kan dit voor hoofdbrekens zorgen.

Onze Infrastructure as a Service oplossing (IaaS) biedt een platform op enterprise-niveau waar Ictivity de benodigde virtuele resources samenstelt om jouw organisatiespecifieke IT infrastructuur flexibel mee in te richten. Ons platform voldoet aan de strengste data compliance en integriteiteisen.

Het Ictivity IaaS platform wordt geleverd vanuit drie datacenters in Nederland: Equinix Amsterdam 3 en 5, of het Engie Services datacenter in Maastricht. Op al deze locaties bestaat de mogelijkheid van co-locatie voor bestaande apparatuur. Dit zorgt er voor dat zo eenvoudig een hybride cloud op één locatie kan worden gecreëerd.

Ictivity is in staat om op basis van de specifieke situatie van jouw organisatie het juiste advies te geven voor wat betreft de meeste geschikte cloudimplementatie en diensten.

Veeam Cloud Connect

Een veilige en volledig geautomatiseerde back-up van uw data naar de cloud
Print

Veeam biedt de snelste, makkelijkste en meest efficiënte manier om on-premise backups naar de Cloud te brengen.
Back-ups worden offsite in het Ictivity datacenter opgeslagen in een gehoste cloudopslag via een beveiligde SSL-verbinding. Er wordt gebruik gemaakt van de moderne back-uptechnologie van Veeam, met onder meer back-up kopieertaken met ingebouwde WAN-versnelling, progressieve back-ups, GFS-retentiebeleid (grandfather-father-son) en meer, allemaal geïntegreerd in één totaaloplossing.

Veeam Cloud Connect vrijblijvend 4 weken testen ?

Gratis trial aanvragen
Ictivity brengt Havenbedrijf Amsterdam naar de cloud

Een toekomstvaste IT-infrastructuur die helemaal aansluit bij de behoefte aan flexibele bedrijfsvoering

Bekijk case
Dominique Frison - IT & ICT advies
Meer weten over de overstap naar de cloud?

Dominique Frison, account manager

Stuur een e-mail 088-4284848

Grip op de hybride cloud: van ITSM naar Cloud Service Management


* Om je te kunnen e-mailen hebben we een opt-in van je nodig. Lees onze privacy statement hier.

Onderzoek: IT Security Onderzoek IT Security prioriteiten 2021prioriteiten 2021

Wat staat er dit jaar op de agenda van CISO’s en Security Managers? En wat is de invloed van Covid-19 op informatiebeveiliging? We vroegen het aan 2000 security managers.

Download het rapport voor alle inzichten!

Download rapport