UniserverUniserver en Ictivity brengen al jaren gezamenlijk organisaties naar de cloud. Waar Uniserver zich heeft gespecialiseerd in het leveren van business critical cloud infrastructuur diensten, zorgt Ictivity voor zeer kundig en ervaren personeel. De professionals van Ictivity voeren de migratie- en installatieprojecten voor Uniserver uit en nemen deze vervolgens ook in beheer.

Het partnerschap stelt ons in staat om excellente cloud diensten aan te bieden met als doel het volledig kunnen ontzorgen van eindklanten op IT gebied. Daarnaast heeft Uniserver als doel de toegang tot data altijd en overal snel, efficiënt en vooral betrouwbaar mogelijk te maken!

Over Uniserver
Uniserver, koploper in cloud hosting in Nederland, gelooft dat samenwerking leidt tot de beste resultaten met betrekking tot op centraal opgestelde IT middelen. Onze klanten profiteren daardoor van (cloud en business) oplossingen op basis van efficiency, kwaliteit en innovatie. De kwaliteit wordt gewaarborgd door de beste hardware, software, technologieën en mensen die er zijn. Onze medewerkers worden daarom ‘streng’ geselecteerd en actief gecoacht en bijgeschoold om te excelleren. Uniserver kent een professioneel personeelsbestand van gekwalificeerde, ambitieuze en gemotiveerde medewerkers, die snelle groei mogelijk maken.