Monitoring

Wordt de IT-omgeving in jouw organisatie zelf beheerd en is er behoefte aan meer transparantie? Komen storingen vaak pas aan het licht als alle systemen zijn uitgevallen? Zou je graag proactief willen ingrijpen in plaats van reactief handelen? Maak dan gebruik van onze monitoring diensten.

Ictivity heeft een eigen ServiceCenter. Vanuit dit ServiceCenter bedienen wij onze outsourcing- en managed service-klanten, maar wij willen ook anderen laten profiteren van de investeringen die wij hebben gedaan in een high end monitoring omgeving. Zo hoeft jouw bedrijf geen investering te doen in de aanschaf van kapitaalintensieve software en systemen en zo kunnen wij de kosten verlagen voor al onze klanten die gebruikmaken van onze monitoring diensten.

We bieden twee diensten aan:

Monitoring Standaard
Ictivity richt de omgeving eenmalig in en onderhoudt vervolgens de software en de configuratie. Je bent zelf verantwoordelijk voor het oppakken van alle issues die aan het licht komen.

Monitoring Pro
In deze vorm dragen we naast het leveren, inrichten en onderhouden van de software zorg voor het aannemen en routeren van tickets naar de juiste teams op jouw IT-afdeling en eventueel naar derde partijen.

Dominique Frison - IT & ICT advies
Meer weten?

Dominique Frison, account manager

Stuur een e-mail 088-4284848