Digitale werkplek

Het faciliteren van je medewerkers vraagt om een slimme werkplek die aansluit bij hun manier van werken. Efficiënt samenwerken, makkelijk delen van bestanden en eenvoudige toegang tot informatie en applicaties. Omnia is hét vertrekpunt voor je medewerkers op elk apparaat en op elke locatie.

Meer informatie Plan een demo

Moderne en flexibele werkplek

Ictivity heeft een flexibele digitale werkplek ontwikkeld die gebruiksvriendelijk én veilig is en bovendien kosten bespaart. Het Omnia Portaal is volledig afgestemd vanuit de wensen van de gebruiker. Omnia staat voor eenvoud, toegankelijkheid en optimaal gebruiksgemak. Kies voor een werkplek die je medewerkers faciliteert zodat ze meer bereiken, optimaal kunnen samenwerken en je organisatie de ruimte krijgt om te innoveren.

Alles samengebracht in één centrale werkplek

Omnia is een centrale werkplek die alle functionaliteiten en applicaties die de gebruiker nodig heeft samenbrengt in één webportal. Het Omnia Portaal is te openen via de browser vanaf elk apparaat en elke locatie. De gebruiker kan zijn persoonlijke digitale werkplek aanpassen naar zijn eigen wensen en heeft met één klik toegang tot alles wat hij nodig heeft.

Ontdek Omnia

Eenvoud & gemak

Een van de grootste frustraties bij medewerkers is het steeds weer opnieuw moeten inloggen op applicaties. Met Omnia is dat niet meer nodig. Dankzij Single-sign on heeft de gebruiker met slechts één keer inloggen met één wachtwoord toegang tot al zijn applicaties en documenten. Naast het gemak werken je medewerkers op deze manier ook een stuk efficiënter en veiliger. Met Multi-Factor Authenticatie (MFA) voeg je een extra bescherming toe voor nog meer veiligheid.

Ontdek Omnia

Een zachte landing

Voor een geslaagde adoptie van de nieuwe Omnia is het noodzakelijk om de gebruikers hierbij op een goede manier te begeleiden. Met het IT Adoptie & Productiviteit programma zorgen we voor een informele manier van leren op de werkplek. Dankzij de inzet van een handige KennisHub en floorwalkers hoeven medewerkers geen hele dagen op training  en worden ze op een snelle en efficiënte manier wegwijs in hun nieuwe digitale werkplek.

Lees meer

Focus op innovatie in plaats van beheer

Omnia is een dienst in de cloud. Dat betekent de IT-afdeling geen omkijken heeft naar onderhoud en beheer, dat ligt bij Ictivity Managed Services. IT kan zich volledig richten op het ondersteunen van de core business met innovatieve ICT-oplossingen. Verandert er iets in die business waardoor behoefte ontstaat aan nieuwe IT-functionaliteit, dan is dit eenvoudig bij te schalen. Met deze rolverdeling kan de ICT afdeling zich eindelijk onderscheiden als aanjager van innovatie.

Nieuwe features in Omnia

De digitale werkplek als drijfkracht voor productiviteit en efficiency
Download whitepaper
Reno van der Looij - IT & ICT advies
Meer weten over Omnia?

Reno van der Looij, Segment Manager

Stuur een e-mail 088-4284848

Veelgestelde vragen

Een digitale werkplek biedt medewerkers een centraal online portaal waarin alle applicaties, informatie en communicatie samenkomt. Een digitale werkplek biedt de vrijheid om je eigen werkomgeving te personaliseren zodat de inhoud alleen bevat wat voor jou van toepassing is. Tevens is de moderne digitale werkplek toegankelijk via een webbrowser vanaf iedere locatie en op elk apparaat én gebruiksvriendelijk en veilig.

De Omnia dienst van Ictivity vormt een pakket aan toegevoegde waarde bovenop de digitale werkplek. Naast de Omnia Workspace biedt Ictivity bijvoorbeeld een online leeromgeving (KennisHub), e-coach en adoptie & productiviteitsprogramma als onderdelen binnen Omnia. Op die manier biedt Ictivity een fundament voor innovatie zodat medewerkers steeds effectiever en efficiënter kunnen werken.

In de basis is een digitale werkplek te starten vanaf ieder apparaat met een recente webbrowser. Voor sommige functies bestaat een afhankelijkheid met het fysieke apparaat. Ictivity biedt een geoptimaliseerde combinatie met haar werkplek dienst, genaamd Managed Device Services. Hierdoor is niet alleen alle functionaliteit beschikbaar maar zorgt tevens voor een verdergaande informatiebeveiliging en security van data.

Het is mogelijk om een digitale plek volledig op maat in te richten zodat die volledig aansluit bij de behoefte van de organisatie. Er kan bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van eigen applicaties en voorzieningen in eigen huisstijl. Ook biedt de digitale werkplek integraties met bestaande communicatie platforms en ingebouwde mogelijkheden voor communicatie en informatiedeling.

Door gebruik te maken van Single Sign-On en een wachtwoordkluis is het mogelijk om zeer ingewikkelde wachtwoorden te hanteren, zonder dat de gebruiker daar veel last van heeft. De toevoeging van Multi-factor authenticatie beschermt Omnia tegen oneigenlijke toegang. In combinatie met voorwaardelijke toegang past Omnia zichzelf automatisch aan op basis van iemands rol, locatie, apparaat en browser. Denk aan privacygevoelige applicaties die niet zichtbaar zijn vanaf publieke locaties. De toegang tot apps die alleen handig te gebruiken zijn op mobiele apparaten of aan applicaties binnen de digitale werkplek die ‘grayed-out’ worden als een applicatie niet beschikbaar is voor de browser in kwestie.

Adoptie van de nieuwe werkplek is noodzakelijk om eindgebruikers te begeleiden. Het IT Adoptie & Productiviteit programma zorgt voor een informele manier van leren op de werkplek. Dankzij de KennisHub en/of een e-Coach of floorwalker, worden medewerkers op een snelle en efficiënte manier wegwijs in de nieuwe digitale werkplek.

De digitale werkplek als drijfkracht voor productiviteit en efficiency

Omnia whitepaper digitale werkplek