Digitale werkplek

Het faciliteren van je medewerkers vraagt om een slimme werkplek die aansluit bij hun manier van werken. Efficiënt samenwerken, makkelijk delen van bestanden en eenvoudige toegang tot informatie en applicaties. Omnia Workspace is hét vertrekpunt voor je medewerkers op elk apparaat en op elke locatie.

Meer informatie Plan een demo

Moderne en flexibele werkplek

Ictivity heeft een flexibele digitale werkplek ontwikkeld die gebruiksvriendelijk én veilig is en bovendien kosten bespaart. Omnia Workspace is volledig afgestemd vanuit de wensen van de gebruiker. Omnia staat voor eenvoud, toegankelijkheid en optimaal gebruiksgemak. Kies voor een werkplek die je medewerkers faciliteert zodat ze meer bereiken, optimaal kunnen samenwerken en je organisatie de ruimte krijgt om te innoveren.

Alles samengebracht in één centrale werkplek

Omnia Workspace is een centrale werkplek die alle functionaliteiten en applicaties die de gebruiker nodig heeft samenbrengt in één webportal. Omnia Workspace is te openen via de browser vanaf elk apparaat en elke locatie. De gebruiker kan zijn persoonlijke digitale werkplek aanpassen naar zijn eigen wensen en heeft met één klik toegang tot alles wat hij nodig heeft.

Ontdek Omnia

Eenvoud & gemak

Een van de grootste frustaties bij medewerkers is het steeds weer opnieuw moeten inloggen op applicaties. Met Omnia is niet meer nodig. Dankzij Single-sign on heeft de gebruiker met slechts één keer inloggen met één wachtwoord toegang tot al zijn applicaties en documenten. Naast het gemak werken je medewerkers op deze manier ook een stuk efficiënter en veiliger. Met Multi-Factor Authenticatie (MFA) voeg je een extra bescherming toe voor nog meer veiligheid.

Ontdek Omnia

Een zachte landing

Voor een geslaagde adoptie van de nieuwe Omnia Workspace is het noodzakelijk om de gebruikers hierbij op een goede manier te begeleiden. Met het IT Adoptie & Productiviteit programma zorgen we voor een informele manier van leren op de werkplek. Dankzij de inzet van een handige KennisHub en floorwalkers hoeven medewerkers geen hele dagen op training  en worden ze op een snelle en efficiënte manier wegwijs in hun nieuwe digitale werkplek.

Lees meer

Focus op innovatie in plaats van beheer

Omnia workspace is een dienst in de cloud. Dat betekent de IT-afdeling geen omkijken heeft naar onderhoud en beheer, dat ligt bij Ictivity managed services. IT kan zich volledig richten op het ondersteunen van de core business met innovatieve ICT-oplossingen. Verandert er iets in die business waardoor behoefte ontstaat aan nieuwe IT-functionaliteit, dan is dit eenvoudig bij te schalen. Met deze rolverdeling kan de ICT afdeling zich eindelijk onderscheiden als aanjager van innovatie.

Een flexibele werkplek voor elk type gebruiker
Download whitepaper
Reno van der Looij - IT & ICT advies zorg
Meer weten over Omnia?

Reno van der Looij, Segment Manager

Stuur een e-mail 088-4284848

De businesscase voor een werkplek op maat

Whitepaper sticky form 190 x 260 v2


* Om je te kunnen e-mailen hebben we een opt-in van je nodig. Lees onze privacy statement hier.

Onderzoek: IT Security Onderzoek IT Security prioriteiten 2021prioriteiten 2021

Wat staat er dit jaar op de agenda van CISO’s en Security Managers? En wat is de invloed van Covid-19 op informatiebeveiliging? We vroegen het aan 2000 security managers.

Download het rapport voor alle inzichten!

Download rapport