Shared-IT

Alles uitbesteden zonder IT-ers op locatie is voor veel bedrijven vaak een grote stap. Veel klanten kiezen dan ook vaak voor een hybride aanpak in de vorm van een Shared IT omgeving. Maar wat houdt dat in voor je eigen beheerders en wat laat je aan anderen over? Allemaal vragen die dagelijks wordt gesteld door management aan beheer en andersom. Hoeveel werk blijft er dan over voor de systeembeheerder(s)?

Kies je ervoor om een gedeelte van de IT-omgeving door ons ServiceCenter te laten beheren, kunnen wij ervoor zorgen dat er periodiek, dus wat nodig en prettig is, een systeembeheerder op locatie aanwezig is voor hetgeen u zelf nog heeft draaien. Deze zal niet alleen technische zaken oppakken, maar ook constant met je in gesprek blijven, zodat de IT-omgeving optimaal blijft aansluiten op de gebruikerswensen en de business. Zonder dat je de controle compleet verliest. IT is voor ons immers een gedeelde verantwoordelijkheid.

Succes hang af van de samenwerking tussen de juiste partners. De inzet van de juiste personen op het juiste moment combineren met eigen mensen maakt het mogelijk om complexe omgevingen 24/7 te beheren.

Huub Ancher, Albron
Dominique Frison - IT & ICT advies
Meer weten?

Dominique Frison, account manager

Stuur een e-mail 088-4284848

Onderzoek: IT Security Onderzoek IT Security prioriteiten 2021prioriteiten 2021

Wat staat er dit jaar op de agenda van CISO’s en Security Managers? En wat is de invloed van Covid-19 op informatiebeveiliging? We vroegen het aan 2000 security managers.

Download het rapport voor alle inzichten!

Download rapport