Detavast

Het vinden van goede IT-medewerkers is niet gemakkelijk. Daar weten wij alles van! Je wordt niet zomaar Ictiviaan en ook onze klanten hebben een streng selectieproces. Indien je een positie op de IT-afdeling wilt invullen met een eigen medewerker, dan kunnen wij je daar zeker bij helpen met onze Detavast ICT diensten. Samen stellen we een profiel samen en kijken we ook kritisch naar het type IT-er dat nodig is.

Als er snel extra handen nodig zijn, dan kunnen we starten met een tijdelijke oplossing door het inzetten van een van onze Ictivity specialisten. Tegelijkertijd zoeken we een geschikte kandidaat voor je. De voorselectie wordt geheel door ons gedaan. Zo wordt de voortgang op de IT-afdeling gewaarborgd en bespaar je kostbare tijd. De nieuwe medewerker kan meteen in dienst en wordt ingewerkt door onze medewerker. Detavast met complete ontzorging noemen we dat.

Succes hang af van de samenwerking tussen de juiste partners. De inzet van de juiste personen op het juiste moment combineren met eigen mensen maakt het mogelijk om complexe omgevingen 24/7 te beheren.

Huub Ancher, Albron
Dave van de Port
Meer weten?

Dave van de Port, Sales Consultant

Stuur een e-mail