Groesbeeks gruwelijksteOp zondag 21 september 2014 staat het team van De Ictivity Groep aan de start van Groesbeeks Gruwelijkste.

Groesbeeks Gruwelijkste is een ATB tocht van 50 of 90 kilometer door het prachtige bos rondom Groesbeek en het Reichswald. Een sportieve uitdaging waarvan de opbrengst van het inschrijfgeld geheel ten goede komt aan de stichting Energy4All. Deze Stichting zamelt geld in ten behoeve van  onderzoek naar een medicijn tegen energiestofwisselingsziekten.

Met de deelname het De Ictivity Groep team leveren wij een bijdrage in de strijd naar de komst van een medicijn tegen energiestofwisselingsziekten, doodsoorzaak nummer 1 onder kinderen in Nederland. Op de site van www.road4energy.nl (een zeer enthousiaste Partner Stichting van Energy4All die Groesbeeks Gruwelijkste organiseert) vind je meer informatie over deze ziekte en de status van het onderzoek naar een medicijn.

Groesbeeks Gruwelijkste wordt dit jaar voor de 3e keer georganiseerd. De tocht bezit de felbegeerde 3-sterren status, toegekend door de NTFU, en mag zich ‘Klassieker’ noemen. De reacties van deelnemers aan de eerste twee edities zijn zeer lovend. Meedoen is prachtig, maar gruwelijk zwaar. Dus dat wordt trainen voor de bikkels uit ons bedrijventeam. Als je het leuk vindt om ons team te komen aanmoedigen ben je op zondag 21 september van harte welkom in Groesbeek. De start- en finishlocatie is Sportpark Zuid, Nijerf te Groesbeek.