Digitale werkplek

Omnia werkt productief

Met Omnia wordt werken weer leuk en eenvoudig. Vanuit één centrale plek hebben medewerkers toegang tot de applicaties en documenten die ze nodig hebben. Op elk device. Op elk moment.

Ontdek Omnia Plan een demo

Omnia:
vrijheid, veiligheid en gemak

IT verandert en ook de behoeften van je medewerkers veranderen snel. Ze zoeken een werkplek met hetzelfde gemak en eenvoud zoals ze dat thuis gewend zijn. Flexibiliteit, mobiliteit en productiviteit zijn ‘de nieuwe normaal’ en de behoefte aan vrijheid, werken op afstand en toegang tot applicaties en bestanden is vanzelfsprekend. In de wereld van web- en cloudtechnologie is een veilige werkplek die met de gebruiker meebeweegt een noodzaak. Kies voor een moderne online werkplek die medewerkers faciliteert zodat ze meer bereiken en optimaal kunnen samenwerken.

Ontdek de voordelen

Één centrale werkomgeving

Één centrale werkomgeving

Met Omnia is elk programma binnen een enkele klik te openen, vanuit één venster en vanaf elk apparaat met een browser. Werken waar en wanneer je maar wilt vanuit een logisch opgebouwde interface.

Persoonlijk portaal

Persoonlijk portaal

Een gepersonaliseerde ervaring, afgestemd op jouw rol met alle relevante applicaties en informatie bij elkaar. Zowel ‘legacy’ als Saas-applicaties kunnen zelf worden toegevoegd. Net als de indeling van het portaal; deze is ook zelf te personaliseren.

Security voorop

Security voorop

Geen lokale data en ingewikkelde software installaties op de werkplek meer. Single Sign-On en Multi-factor authenticatie zorgen voor een optimale beveiliging en compliancy met NEN/ISO normeringen.

Informatie direct beschikbaar

Informatie direct beschikbaar

Met live tegels wordt alle informatie die je nodig hebt uit andere applicaties direct binnen Omnia gepresenteerd. Met ‘micro apps’ kun je een specifieke taak voltooien direct vanuit je werkplek.

Sociaal intranet

Sociaal intranet

Omnia voorziet in tal van mogelijkheden om de interne communicatie op een goede manier in te richten en medewerkers vanaf hun werkplek te voorzien van nieuws, een evenementkalender en kennisitems.

Store met apps en diensten

Store met apps en diensten

Omnia heeft een ingebouwde store waarmee medewerkers zelf applicaties, nieuwsbronnen en self-service diensten kunnen toevoegen.

eCoach voor begeleiding

eCoach voor begeleiding

De eCoach traint medewerkers of afdelingen online en helpt bij vragen. Ook geeft de eCoach inspiratiesessies om nieuwe manieren van werken te laten zien.

Tevreden gebruikers

Tevreden gebruikers

Het IT adoptieprogramma zorgt ervoor dat je medewerkers de kennis en vaardigheden hebben om een snelle overstap te maken naar het Omnia Portaal en een nieuwe manier van werken eigen te maken.

Co-creatie

Co-creatie

Samen kijken we continu naar mogelijkheden voor doorontwikkeling van de werkplek en het vereenvoudigen van werkzaamheden en processen.

Eenvoudig werken op je favoriete apparaat

Omnia Workspace digitale werkplek Ictivity
Omnia Workspace - overal toegang tot mappen en bestanden

Nieuwe features in Omnia

Benieuwd naar jouw moderne werkplek?

Vraag gratis en vrijblijvend een demo aan.

Demo aanvragen