Op 18 maart jl. bestond De Ictivity Groep 15 jaar. Al 15 jaar houden wij ons vol passie bezig met adviezen, detachering, training, beheer, implementaties en migraties op het gebied van de ICT infrastructuur. En in 15 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke ICT infrastructuur dienstverlener in het MKB gericht op het midden bedrijf in Nederland. Daar zijn we met alle Ictivivianen ontzettend trots op!

Geert visser “De Ictivity Groep is met recht een mensenbedrijf en door de focus op mensen hebben we elke jaar kunnen groeien op zowel capaciteit als kwaliteit, zonder in te boeten op flexibiliteit! 15 jaar doen we ‘gewone’ dingen ongewoon goed”

Stukje geschiedenis

Ictivity is in 1998 gestart door de huidige directeur/eigenaren Geert Visser en Peter Halling. In 2010 hebben beide heren De Ictivity Groep in het leven geroepen. Hier zijn de diverse bv’s ondergebracht die in de loop der jaren zijn opgericht. In 2011 is Wilbert van Beek toegetreden tot de directie.

Taartactie

Vanwege het 15 jarige jubileum hebben we gisteren 500 taarten laten bezorgen bij onze klanten & prospects in Nederland. De actie werd smakelijk in ontvangst genomen.