Hoe breng je informatie op een intuïtieve manier naar de zorgverlener en ontsluit je deze naar cliënten en partners in de zorgketen?

De verwachtingen van zorgverleners ten aanzien van ICT-middelen, mobiliteit en de behoefte aan informatie zijn drastisch veranderd. Organisaties in de zorg zijn in toenemende mate op zoek naar oplossingen die optimale kennisdeling tussen medewerkers, goede communicatie en informatievoorziening naar cliënten stimuleren. Maar hoe werkt dit in de praktijk?

Bekijk de replay van het webinar dat we hier over gaven en ervaar hoe met de inzet van een digitale werkplek je informatie op een intuïtieve manier naar de zorgverlener brengt en ontsluit naar cliënten en partners in de zorgketen.

Door het bekijken van dit webinar leer je onder andere:

  • Hoe hou je het beste rekening kunt houden met veiligheid, wet- en regelgeving.
  • Wat de toegevoegde waarde is van nieuwe communicatiemiddelen, apps en apparatuur zoals tablets en smartphones voor de zorg.
  • Hoe nieuwe e-health toepassingen en cloud applicaties op een veilige en makkelijke manier naar de zorgmedewerker kunnen worden gepresenteerd.

 

Wil jij ook een optimale kennisdeling tussen medewerkers, goede communicatie en informatievoorziening binnen jouw zorginstelling stimuleren? Neem dan contact met ons op!