Persbericht, Eindhoven/ ‘s Hertogenbosch, 25 april 2013

ICT-dienstverlener Acuity B.V., IBM premier Business Partner en SugarCRM Gold Partner, neemt SugarCRM specialist Outdare BV over van De Ictivity Groep. Hiermee verstevigt Acuity haar positie als toonaangevend leverancier van werkomgevingen.

De Ictivity Groep heeft zorgvuldig gezocht naar de juiste overnamekandidaat om de continuïteit van de dienstverlening van Outdare richting klanten te waarborgen, de belangen en reputatie van business partner SugarCRM zeker te stellen én de werkgelegenheid voor de werknemers van Outdare te garanderen. De Ictivity Groep heeft in Acuity de overnamepartij gevonden die de juiste kennis en ervaring heeft en die weten hoe de groeistrategie van Outdare voortgezet kan worden.

Acuity neemt alle activiteiten en personeelsleden van Outdare in zijn geheel over en zal het bedrijf met al haar activiteiten onder de naam Acuity crm B.V. voortzetten. Daarnaast zal synergie en samenwerking worden gezocht met de andere bedrijven van Acuity.

“Met deze overname bevestigen wij onze strategische intenties om onze positie in de CRM markt verder te versterken. Wij merken dat de vraag naar moderne CRM-oplossingen sterk toeneemt. Veel bedrijven realiseren zich dat oprechte interesse in elke klant gecombineerd met een uitstekende klantenservice de basis is voor structurele groei. Nu wij meer bedrijven kunnen bedienen en toegang hebben tot meer kennis en kunde, zijn we nog beter in staat onze CRM-strategie gebaseerd op specialistische CRM-producten, -oplossingen en -diensten ten uitvoer te brengen. Bovendien heeft Acuity crm nu de mogelijkheid om in samenwerking met andere onderdelen van Acuity mooie nieuwe ontwikkelingen op te starten. Gebruiksvriendelijke CRM-oplossingen, geïntegreerd met back office en financiële systemen, social software en social media tools, daar zitten moderne bedrijven in deze tijden van toenemende concurrentie en veeleisende klanten echt op te wachten”, aldus Aart Nijkamp, algemeen directeur Acuity.

Geert Visser, directeur De Ictivity Groep: “Wij hebben tot verkoop van Outdare besloten omdat we ons vanuit De Ictivity Groep volledig willen focussen op onze kernactiviteiten in de ICT dienstverlening waaronder consultancy, managed services en trainingen omtrent ICT infrastructuren. Daarnaast betekent deze stap voor Outdare meer mogelijkheden voor synergie (slagkracht en innovatie) met Acuity en haar dochterondernemingen”.
Acuity crm heeft de ambitie om door middel van een excellente dienstverlening uit te groeien tot een toonaangevende leverancier van CRM-gerelateerde producten, oplossingen en diensten. Het werkgebied van Acuity crm ligt binnen de Benelux. Acuity crm wordt gevestigd in ’s-Hertogenbosch.