MVO & ISO

We opereren als bedrijf natuurlijk in een grotere wereld. En daar hebben we aandacht voor. Wij vinden dat onze verantwoordelijkheid verder gaat dan het financieel gezond houden van onze eigen organisatie. We letten ook op de gezondheid van onze medewerkers, op het milieu en op de ontwikkelingen in de maatschappij.

Ons beleid op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een afgeleide van onze ISO 9001, 27001, 14001 certificeringen en NEN7510 certificering voor de zorg.

Al onze diensten vallen binnen de scope van de ISO-certificeringen en de daarbij behorende managementsystemen. Het geografische toepassingsgebied is de gehele Benelux.

Onze kijk op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Goed werkgeverschap

Wij willen dat onze medewerkers goed in hun vel zitten en zich goed ondersteund voelen door de organisatie. Want alleen dan ontstaat er ruimte om aandacht te hebben voor de behoeften van collega’s en klanten.

Lees meer

Zorg voor het klimaat

ICT stijgt ieder jaar in de ranglijst van activiteiten die een grote impact hebben op het milieu. Wij zijn ons daar voortdurend van bewust en nemen alle mogelijke maatregelen om dat energiegebruik in te dammen.

Lees meer

Goed ondernemerschap

We doen op een eerlijke en transparante manier zaken, waarbij we onderling vertrouwen hoog in het vaandel hebben staan. We voelen ons verantwoordelijk voor onze klanten en behartigen hun belang alsof het ons belang is.

Lees meer

ISO certificeringen

ISO9001

Kwaliteitszorg

ISO14001

Milieu

 

ISO27001

Informatiebeveiliging

NEN7510

Informatiebeveiliging in de zorg

Beleidsverklaring

Onze doelstellingen op het gebied van milieumanagement, kwaliteitszorg en informatiebeveiling

Download
Meer informatie?

Kom eens langs bij een van onze vestigingen in Amsterdam of Eindhoven voor een kop koffie en een goed gesprek. We zijn er voor je.

Contact