MVO & kwaliteitszorg

We opereren als bedrijf natuurlijk in een grotere wereld. En daar hebben we aandacht voor. Wij vinden dat onze verantwoordelijkheid verder gaat dan het financieel gezond houden van onze eigen organisatie. We letten ook op de gezondheid van onze medewerkers, op het milieu en op de ontwikkelingen in de maatschappij. Ook draagt Ictivity een aantal goede doelen een warm hart toe. Daarbij vinden we het belangrijk om organisaties te steunen die een speciale betekenis hebben voor onze Ictivianen.

Ons beleid op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een afgeleide van onze ISO 9001, ISO 27001, ISO 14001, ISAE 3402 type II certificeringen en NEN7510 certificering voor de zorg.

Al onze diensten vallen binnen de scope van de ISO-certificeringen en de daarbij behorende managementsystemen. Het geografische toepassingsgebied is de gehele Benelux.

Certificeringen

ISO9001

Kwaliteitszorg

ISO9001

ISO14001

Milieu

ISO14001

ISO27001

Informatiebeveiliging

ISO27001

NEN7510

Informatiebeveiliging in de zorg

NEN7510

ISAE 3402 type II

Outsourcing

NEN7510

Ictivity ISAE 3402 type IIISAE 3402-standaard

Samen met de groei van clouddiensten en het uitbesteden van processen groeit ook de vraag naar de beheersing van deze processen. Voor veel organisaties is dit zelfs een wettelijke verplichting. ISAE 3402 is een internationale standaard voor de beheersing van uitbesteding. Ictivity toont met dit keurmerk aan dat de managed service dienstverlening op een zorgvuldige manier wordt uitgevoerd en laat zien hoe wij omgaan met risicomanagement, informatiebeveiliging en anti-fraude. Zo ben je ervan verzekerd dat de vertrouwelijke gegevens van jouw organisatie in goede handen zijn.

Goede doelen

Beleidsverklaring

Onze doelstellingen op het gebied van milieumanagement, kwaliteitszorg en informatiebeveiling

Download
Meer informatie?

Kom eens langs voor een kop koffie en een goed gesprek. We zijn er voor je.

Contact