“Maximale vrijheid om veilig en beheersbaar te werken ” aldus Carl van de Pol O. en I. adviseur gemeente Schijndel.

De gemeente Schijndel in Noord Brabant is met bijna 23.000 inwoners groot genoeg voor een goed voorzieningenniveau en klein genoeg voor een eigen persoonlijke sfeer. Schijndel heeft een klantgerichte, flexibele en toegankelijke organisatie en verstaat de kunst om binnen haar taken een werkklimaat te scheppen waarin iedereen zich thuis voelt en zich volledig kan ontplooien.

In de Gemeente Schijndel worden steeds meer mobiele apparaten (mobiele devices) gebruikt met de gegevens van de gemeente erop. Daarom wil ze op een eenvoudige wijze deze gegevens beschermen en bij verlies of diefstal verwijderen.

Het uiteindelijke doel is om de mobiele devices zo optimaal mogelijk te integreren in de werkprocessen. Daardoor kan de gemeente zo optimaal mogelijk maar zeker op een veilige manier mobiele devices faciliteren naar de gebruikersorganisatie. Om op een verantwoorde manier mobiele devices toe te staan in een zakelijke ICT omgeving is het van belang om beveiligingsinstellingen op de devices toe te passen.

Het MDM concept van Ictivity sloot naadloos aan op de wensen en eisen van de Gemeente Schijndel. Gemeente Schijndel heeft ervoor gekozen om het MDM intern te beheren. De belangrijkste reden hiervoor is dat het beheer van het aantal mobiele devices past binnen hun huidige bezetting bij het cluster systeembeheer.

Meer weten over Mobile Device Management?

Direct naar ons Mobile Device Management pagina voor alle informatie over Ictivity MDM concept of neem contact met ons op via 088 – 428 48 48 / [email protected]