Workspace365

Workspace365 en Ictivity streven ernaar de complexe IT-omgeving te vereenvoudigen. We begrijpen dat wanneer dingen gestroomlijnd zijn, mensen gelukkiger worden, de productiviteit stijgt en samenwerking beter wordt. In de afgelopen jaren is Workspace 365 uitgegroeid tot een complete adaptieve digitale werkplek. In combinatie met aanvullende dienstverlening van Ictivity is Workspace365 als integraal component verworden tot Omnia, de moderne werkplek.

Samen kunnen we elkaars oplossingen en diensten naar een hoger niveau tillen, waardoor we onze relaties nog beter kunnen ondersteunen. Zo creëren we samen de digitale werkplek van de toekomst!

Over Workspace365
Workspace365 vereenvoudigt het IT landschap door alle applicaties, bedrijfsinformatie en persoonlijke documenten samen te brengen in één interface. Het bevat nu de nieuwste technologie en omarmt het beste van AI om digitale eenvoud en efficiëntie op zijn best te leveren. Maar de visie is altijd hetzelfde gebleven: de digitale werkplek vereenvoudigen en medewerkers in staat stellen zich te concentreren op hun werk.