Meldingen App

Een lamp kapot, de zeep op het toilet is op of een van de bedrijfsauto’s kan een wasbeurt gebruiken. Allemaal voorbeelden die dagelijks voorkomen op kantoor. Met de Meldingen App geef je dit heel eenvoudig door. Waar je ook bent. Zo is het snel opgelost!

Meer informatie Contact

Dien direct je melding in!

De Meldingen App is voor verschillende meldingen te gebruiken en direct te gebruiken op de plek waar je op dat moment bent. In drie eenvoudige stappen is je melding bij de behandelaar. Je vult een korte omschrijving in, selecteert of iets stuk of vies is en geeft aan op welke locatie of ruimte de melding betrekking heeft. De melding komt automatisch bij de behandelaar terecht. De melder kan de status van zijn melding volgen in de App.

Meldingen App

Breed inzetbaar

Of je nu werkt op de afdeling facilitaire zaken, het klantcontactcentrum of buiten in de groenvoorziening: de Meldingen App is overal in te zetten. Meldingen komen automatisch in een SharePoint-lijst en worden vervolgens overzichtelijk verwerkt. Zo’n melding wordt dan als ticket, e-mail of bericht in Teams bij de juiste afdeling of persoon gemeld. Je hoeft dus niet meer te zoeken bij wie je moet zijn. Een automatisch proces aan de achterkant zorgt dat de melding bij de juiste persoon terecht komt en direct kan worden opgepakt. 

Meldingen AppEenvoudig te koppelen

De App is eenvoudig te koppelen via een API (Application Programming Interface). Dit maakt communicatie tussen twee verschillende softwareprogramma’s of applicaties mogelijk. Gebruikt jouw organisatie al een registratie- en/of ticketsysteem? Blijf dat vooral gebruiken! Buiten het kantoorpand is de App ook te koppelen met Google Maps of vergelijkbare applicaties. Je constateert iets, je maakt daar een foto van en op basis van de locatie-instellingen op je smartphone geef je de locatie door. Handig voor de behandelaar! 

 

Microsoft Power PlatformDe krachtige mogelijkheden met het Microsoft Power Platform

De Meldingen App is, net als de Ideeënbus App en de Bezoekersregistratie App, een mooi voorbeeld van de krachtige mogelijkheden van het Microsoft Power Platform. De App is namelijk ontwikkeld binnen het Microsoft Power platform en mag gebruikt worden binnen de Microsoft 365 suites. De app combineert Power Apps, Power Automate en SharePoint. En heel fijn: met het Power Platform kun je met minimale ontwikkelkennis toepassingen creëren die ICT voor gebruikers makkelijk maakt. Met de Meldingen App kun je op een makkelijke manier én met weinig inspanning kennismaken met de mogelijkheden van Power Apps.

We helpen je snel op weg!

De Meldingen App is snel in te zetten. Indien gewenst is de basisfunctionaliteit op maat aan te passen op jouw specifieke organisatiewensen. Wij helpen je graag met het inrichten van de oplossing, toevoegen van de huisstijl, technische implementatie en de distributie binnen je organisatie. Maak je al gebruik van Microsoft 365? Dan heb je de benodigde licenties vaak al in huis – en dat scheelt weer extra maandelijkse licentiekosten.

Robin Wijnen
Aan de slag met de Meldingen App?
Stuur een e-mail 088-4284848