Ideeënbus App

Waar gewerkt wordt ontstaan ideeën. Met de Ideeënbus App kunnen medewerkers eenvoudig een idee indienen binnen je organisatie.

Meer informatie Contact

Ideeën ontstaan spontaan

Daar waar gewerkt wordt ontstaan de ideeën. Ideeën om bijvoorbeeld het dagelijkse werk leuker te maken, of misschien wel om jouw klant beter van dienst te kunnen zijn. Vaak blijven deze ideeën vanuit de werkvloer onbenut. De Ideeënbus App helpt medewerkers binnen de organisatie makkelijk een idee in te dienen en om interactie op te wekken bij collega’s door ze te laten stemmen op de ingebrachte ideeën. Het management heeft met de App één overzicht van alle ideeën en het draagvlak bij andere collega’s.

Ideeënbus appGebruikersgemak is de basis

Het uitgangspunt van de Ideeënbus App is gebruikersgemak. In slechts twee klikken heeft een medewerker door het invullen van een paar invulvelden een idee aangemaakt. Met een toegevoegde filter kan ook direct worden aangeven voor wie of welke product/dienstgroep het idee bestemd is. Als manager kun je daarnaast deze ideeën toekennen of afwijzen. De App werkt eenvoudig op je laptop, maar ook op je mobiele telefoon.

Ideeënbus ictivityDien je idee in!

Hebben medewerkers van jouw organisatie leuke ideeën maar wordt hier nu weinig roering aan gegeven? Laat deze niet onbenut en maak gebruik van de Ideeënbus App. Dien een idee in om bijvoorbeeld;

… jouw klant beter van dienst te zijn
… het op kantoor gezelliger te maken
… een activiteit te organiseren
… duurzamer te kunnen werken
… een nieuwe applicatie te ontwikkelen
… op een andere manier te werken

Ideeënbus ictivity

Eenvoudig zoeken

Binnen de Ideeënbus App kunnen medewerkers met een zoekfunctie bekijken of het idee al bestaat en is aangemaakt binnen de App. Met de handige filters kan er gezocht worden op verschillende afdelingen en/of product/diensten en groepen. Zo zien medewerkers ook welke ideeën de meeste likes hebben en welke ideeën al zijn afgerond. Eén overzicht en één aanmeldknop voor een nieuw idee!

 

Microsoft Power PlatformDe krachtige mogelijkheden met het Microsoft Power Platform

De Ideeënbus App is, net als de Werkplekreservering App en de Bezoekersregistratie App, een mooi voorbeeld van de krachtige mogelijkheden van het Microsoft Power Platform. De App is namelijk ontwikkeld binnen het Microsoft Power platform en mag gebruikt worden binnen de Microsoft 365 suites. De app combineert Power Apps, Power Automate en SharePoint. En heel fijn: met het Power Platform kun je met minimale ontwikkelkennis toepassingen creëren die ICT voor gebruikers makkelijk maakt. Met de Ideeënbus App kun je op een makkelijke manier én met weinig inspanning kennismaken met de mogelijkheden van Power Apps.

We helpen je snel op weg!

De Ideeënbus App is snel inzetbaar. In slechts een halve dag kan deze app al actief zijn in jouw organisatie. Wij helpen je graag met het inrichten van de applicatie, toevoegen van de huisstijl, technische implementatie en de distributie binnen je organisatie. Maak je al gebruik van Microsoft 365? Dan heb je de benodigde licenties vaak al in huis – en dat scheelt weer extra maandelijkse licentiekosten.

Robin Wijnen
Aan de slag met de Ideeënbus App?
Stuur een e-mail 088-4284848