ICT & IT Trainingen

Ictivity Training verzorgt meer dan 250 ICT-opleidingen voor IT professionals en gebruikers met een team praktijkgerichte en ervaren trainers.

Meer informatie

Online of klassikale IT opleidingen

Dat medewerkers beschikken over de juiste kennis en vaardigheden is de sleutel tot succes voor elke organisatie. Dat geldt zeker voor het op de juiste manier omgaan met de door de organisatie beschikbaar gestelde IT middelen (hard- en software). Ictivity Training verzorgt meer dan 250 ICT-opleidingen voor IT professionals en gebruikers met een team praktijkgerichte en ervaren trainers. Onze trainingen worden aangeboden in verschillende leervormen zoals als open rooster, maatwerk en e-Learning. Er is dus altijd een training die bij je organisatie en vraagstelling past. Wij verzorgen ICT trainingen door heel Nederland op onze eigen trainingslocaties of, indien gewenst, op locatie bij jouw organisatie.

Samen stellen we een opleidingsplan op dat aansluit bij de leerbehoeften en leerstijl van je medewerkers. Leidraad bij het opzetten van elk opleidingstraject is dat je medewerkers én organisatie optimaal profijt hebben van de inspanningen en dat de opgedane kennis direct inzetbaar is. We vinden het belangrijk niet alleen te kijken naar kwaliteit maar vooral naar de toepasbaarheid van trainingen binnen de dagelijkse werkzaamheden.

Een werknemer verliest dagelijks 8% van zijn tijd aan gebrekkige digitale vaardigheden

In 5 stappen naar een digivaardige en productieve medewerker

Lees meer

Efficiënt leren

Ictivity Training wil mensen efficiënter laten leren. Dat doen wij door continu te werken aan nieuwe, slimme leervormen. Samen stellen we een opleidingsplan op dat aansluit bij de leerbehoeften en leerstijl van je medewerkers.

  • Efficiënt trainen: leer wat je echt nodig hebt
  • Flexibel trainen: jij bepaalt de tijdsduur en tijdstip
  • De best gecertificeerde trainers met praktijk ervaring
  • Trainen met startgarantie
Lees meer

Leervormen

Klassikaal
Klassikaal Plus
Virtual Classroom
Individueel Begeleid Leren (IBL)
Online leerportaal
Prepaid Trainer Support
Maatwerk en Incompany Training

Bekijk leervormen

"De meest capabele trainer die ik ooit ben tegengekomen. Mijn complimenten!"

Michiel Bakker, Gemeente Heerhugowaard

Ictivity Training verzorgt IT opleidingen voor

Martijn coolen
Meer weten over IT opleidingen of een advies op maat?

Martijn Coolen, commercieel medewerker Training

Stuur een e-mail 088-4284848