Connectivity

4IP maakt complexe nieuwe technologieën eenvoudig.

Meer informatie

User Based Connectivity

Het nieuwe werken, mobiliteit, thuisgebruikers en gastgebruikers zorgen voor een hogere beheerslast van de netwerkomgeving. Je organisatie vraagt meer flexibiliteit, maar ondertussen loopt de spanning tussen functionaliteit, veiligheid, kosten en beheersbaarheid steeds verder op. Wij helpen je met een moderne en veilige netwerkinfrastructuur deze zaken op te lossen. De netwerkspecialisten van 4IP Solutions, onderdeel van Ictivity, adviseren je op het gebied van connectivity vraagstukken.

Een wifi site survey op locatie? Een health check om de stabiliteit van uw netwerk in kaart te brengen? Een vulnerability scan om aanvallen van buiten of een netwerk security scan om aanvallen van binnen je netwerk te signaleren?  4IP focust zich op alles wat raakvlakken heeft met IP communicatie. We adviseren je dus graag over zowel WiFi als LAN.  Het resultaat? Een gezond en veilig netwerk.

Omroepbedrijf L1 gooit netwerkinfrastructuur op de schop

De snelle migratie van een compleet core-netwerk was alleen mogelijk door een goede samenwerking tussen 4IP, Ictivity en L1

Bekijk case
Mark van der Wijst
Meer weten?

Mark van der Wijst, 4IP Solutions

Stuur een e-mail