Het CV-schuiven is niet meer van deze tijd. Er wordt tegenwoordig meer gevraagd van een ICT-detacheerder dan alleen het doorschuiven van CV’s, zonder dat men de situatie bij de klant kent. De communicatieve en sociale vaardigheden van de engineer zijn essentieel. Daarnaast is het van belang of de detachant binnen de bestaande groep van engineers past.

Businesspartner

Veel bedrijven zijn op zoek naar een businesspartner op het gebied van detachering. Op deze manier bespaard men tijd, geld en men behaald een betere matching omdat de partner haar klant goed kent en weet welke engineer er “past” binnen de IT-afdeling van de klant.

Naast de technische vaardigheden zijn onder andere team-cultuur, sociale vaardigheden en verantwoordelijkheid van belang voor een goede invulling van de tijdelijke functie. Bedrijven willen hier één vaste partner voor hebben die de organisatie goed kent en dus ook weet welk type persoon er past binnen het bestaande team, zonder dat men hiervoor een lading cv’s moet door nemen en vele gesprekken moet voeren.

Detachering 2.0

Om tegemoet te komen aan de vraag van onze klanten heeft Ictivity “detachering 2.0” ontwikkeld.
De wens van de klant staat in dit concept centraal. Ictivity garandeerd een betere matching en een besparing van tijd en geld. Ictivity fungeerd als een “flexibele schil” om uw IT-afdeling.

Meer weten?

Wilt u meer weten over detachering 2.0 en hoe wij samen met u tijd en geld besparing kunnen realiseren?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op:
telefoon: 088 – 428 48 48
mail: [email protected]

Auteur: Maurice Kerssemakers ([email protected])