Zorg voor het klimaat

Datacenters slurpen energie en ook de netwerkvoorzieningen en endpoints vragen behoorlijk wat stroom. ICT stijgt ieder jaar in de ranglijst van activiteiten die een grote impact hebben op het milieu. Wij zijn ons daar voortdurend van bewust en nemen alle mogelijke maatregelen om dat energiegebruik in te dammen. Green ICT is voor ons dan ook geen loze kreet. Het is een manier om het milieu te dienen, en tegelijkertijd uw portemonnee. Immers, hoe minder energie onze datacenters gebruiken, hoe minder we door hoeven te rekenen aan onze klanten.

Trees-for-All_logo-231x300

Daarnaast doen we er alles aan om onze eigen bedrijfsvoering zo groen mogelijk te maken. We moedigen medewerkers aan om te kiezen voor leaseauto’s die minder CO2 uitstoten, faciliteren elektrisch rijden en streven ernaar om het aantal gereden kilometers terug te dringen door afspraken zo efficiënt mogelijk te plannen en waar mogelijk fysieke meetings te vervangen door videovergaderingen. Ook reduceren wij het verbruik van papier. Contracten, facturen en correspondentie verwerken en versturen we zoveel mogelijk digitaal. Hiermee wordt veel bespaard op onnodig gebruik van papier.

Ons pand is volledig uitgerust met LED-verlichting en voorzien van automatische sensoren. Zo blijft er nergens meer per ongeluk een lamp branden zonder dat er iemand in die ruimte aanwezig is. We compenseren alle CO2-uitstoot met de aanplant van bomen, onder meer in duurzame bosherstelprojecten in ontwikkelingslanden. Daartoe hebben we ons aangesloten bij Trees for All, een onafhankelijke, zelfstandige stichting zonder winstoogmerk en een erkend Goed Doel met hét CBF keurmerk.

Meer informatie?

Kom eens langs voor een kop koffie en een goed gesprek. We zijn er voor je.

Contact