Goed werkgeverschap

Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Medewerkerstevredenheid is voor ons bedrijf daarom de allerbelangrijkste KPI. Daarom meten wij die regelmatig en sturen wij daarop. Wij willen dat onze medewerkers goed in hun vel zitten en zich goed ondersteund voelen door de organisatie. Want alleen dan ontstaat er ruimte om aandacht te hebben voor de behoeften van collega’s en klanten. Alleen dan ontstaat er verbinding op menselijk vlak en een spirit om samen te gaan voor het maximale resultaat.

Wij vinden het belangrijk dat mensen zich voortdurend blijven ontwikkelen. We investeren daarom fors in de opleiding van onze medewerkers. We hebben een eigen opleidingscentrum dat allerhande ICT-opleidingen biedt. En we moedigen het daarnaast ook aan als medewerkers zich op andere vlakken ontwikkelen, denk bijvoorbeeld aan persoonlijk leiderschap.

Daarnaast vinden we een prettige werkomgeving belangrijk. Wij bieden alle moderne faciliteiten om op locatie bij de klant, in ons eigen pand of vanuit huis te kunnen werken en vooral ook sámenwerken. Medewerkers komen graag op kantoor vanwege de prettige sfeer en het fijne onderlinge contact met collega’s.

Meer weten?

Kom eens langs voor een kop koffie en een goed gesprek. We zijn er voor je.

Contact