IT blauwdruk voor Goss Contiweb

Een groeiende verwachting van haar eindgebruikers ten aanzien van de IT dienstverlening was voor Goss Contiweb de aanleiding om het volwassenheidsniveau van haar IT voorzieningen te bepalen en tevens te komen tot een roadmap. Het doel hiervan: het op één lijn brengen van de huidige organisatiebehoeftes met de IT-prioriteiten.

Achtergrond Goss Contiweb

Goss Contiweb is onderdeel van Goss International één van de business units van Shanghai Electric (Group) Corporation met haar hoofdkantoor in Amerika. Het bedrijf in Boxmeer is met 210 werkplekken marktleider en is gespecialiseerd in web-offset printing solutions met een breed programma van pre-en postpress apparatuur voor kranten en commerciële druk.

Henri Verlinden, director Human Resources & IT over de aanleiding van het onderzoek.

“Er was behoefte aan een blauwdruk van de IT afdeling door het achterblijven van kwaliteit en efficiency in onze IT dienstverlening naar de eindgebruikers toe. Door de inzet van een nulmeting inclusief analyses kregen we keuzes gepresenteerd waarmee huidige IT knelpunten konden worden aangepakt. We hadden behoefte om zowel het huidige als het gewenste volwassenheid