Whitepaper

Gemeente naar de cloud

Whitepaper Gemeente naar de cloudHet bedrijfsleven heeft cloud-technologie inmiddels op grote schaal omarmd als een instrument om de IT-infrastructuur zowel een stuk flexibeler als veiliger te maken. Toch aarzelen veel gemeenten om de stap naar de cloud te zetten. In deze whitepaper laten we zien dat de aarzeling om te kiezen voor cloud-technologie ongegrond is en dat een zorgvuldige migratie naar een IaaS-platform vele voordelen biedt.

We geven een aantal tips waarmee je de migratie naar de cloud soepel en geruisloos laat plaatsvinden. Bijvoorbeeld de certificeringen waar je leverancier aan moet voldoen, zoals voor informatiebeveiliging. Tevens geven we inzicht in de argumenten op basis waarvan je kiest voor een public of een private cloud. We sluiten de whitepaper af met een stappenplan, op basis waarvan je de migratie naar de cloud ter hand kunt nemen.

Onderzoek: IT Security Onderzoek IT Security prioriteiten 2021prioriteiten 2021

Wat staat er dit jaar op de agenda van CISO’s en Security Managers? En wat is de invloed van Covid-19 op informatiebeveiliging? We vroegen het aan 2000 security managers.

Download het rapport voor alle inzichten!

Download rapport