“Met het MDM concept van Ictivity hebben we grip op van nature lastig te beheren hulpmiddelen” aldus Bert de Vos, Hoofd ICT Zeelandia

It advies ZeelandiaAl meer dan 100 jaar staat Zeelandia bekend als een betrouwbare hofleverancier van kwaliteitsproducten. Zeelandia is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren, verkopen en distribueren van bakkerij-ingrediënten, zowel voor brood als banket. Bij Zeelandia draait alles om kwaliteit, innovatie en inspiratie. Dat trekt zij door in haar IT omgeving.

Zeelandia heeft een smaakpanel voor het evalueren van producten. Dat panel maakt gebruik van Mobiele Devices om de resultaten van bijvoorbeeld een broodjestest in te voeren. Ook heeft Zeelandia het verkoopteam, dat zich wereldwijd presenteert, voorzien van een Mobiele Device. Natuurlijk is een veilige toepassing van de tablets een belangrijk punt, zeker als de informatie van Zeelandia met de verkopers de hele wereld over gaat.

Het Mobile Device Management concept van Ictivity is een cloud oplossing, die ervoor zorgt dat de Mobiele Devices van Zeelandia beveiligd en zelfs traceerbaar zijn.

Meer weten over Mobile Device Management?

Direct naar onze Mobile Device Management pagina voor alle informatie over het MDM concept en beleid of neem contact met ons op via 088 – 428 48 48 / info@ictivity.nl