Aan het woord:

Ictivity Detachering

Percy Romney bij Havenbedrijf Amsterdam: “ik voel me one of the guys”    

percy_romney_600x600Ik ben 35 jaar en vanaf mijn 22e werkzaam binnen de ICT. Voordat ik bij Ictivity aan boord kwam, heb ik bij diverse MKB-bedrijven en een universiteit gewerkt. Na 8 jaar wilde ik overstappen naar een jong, gedreven en professioneel bedrijf waar ik aan de slag kon binnen grotere IT-omgevingen, want ik wilde meer uitdaging. Ook wilde ik me ontwikkelen tot consultant wat in de praktijk betekent het uitvoeren van grotere projecten in combinatie met advisering/architectuur. Bij Ictivity zag ik meteen dat zij veel investeren in hun medewerkers. Zij boden mij, naast de technische ontwikkeling/certificering, de mogelijkheid om diverse facultaire masterclasses te volgen om mijn soft skills te ontwikkelen. Daarnaast boden zij intern allerlei doorgroeimogelijkheden waaronder ook consultant, dus mijn keuze voor Ictivity was gemaakt. Zo ging ik 2 jaar geleden via de detacheringstak van Ictivity aan de slag.

Mooi bord vol uitdagingen

Momenteel ben ik gedetacheerd bij Havenbedrijf Amsterdam. Hier houd ik me bezig met het design en implementatie van een nieuwe werkplek. Daarnaast beheer ik samen met de collega’s daar de totale ICT infrastructuur. Havenbedrijf Amsterdam heeft me de ruimte geboden om als technisch projectleider de OTA omgeving naar de Cloud te migreren. Een heel mooi en vol bord met uitdagingen dus!

Havenbedrijf Amsterdam is een ontzettend leuke klant om voor te werken. Een dynamische en vooruitstrevende omgeving waar je veel ruimte krijgt voor ontwikkeling op technisch en persoonlijk gebied. Ondanks dat ik voor hen een externe werknemer ben, word je hier als een volwaardige collega behandeld. Ik voel me one of the guys. Alle zaken die ik wil ontwikkelen komen hier aan bod en daarmee zet ik, samen met Ictivity, mijn stappen naar de toekomst.

Member of the team

Ik was in het begin bang om als een nummer te worden gezien. Je wordt immers bijna altijd 5 dagen per week ingezet bij een klant en komt wat minder op kantoor, waardoor je je collega’s en leidinggevende minder ziet en spreekt. Maar Ictivity heeft mij juist het tegendeel laten zien. Door de intensieve begeleiding en betrokkenheid heb ik ervaren absoluut geen nummer te zijn, maar juist een member of the team. Ik ben heel erg tevreden over de coaching en ruimte die zij mij bieden om me verder te ontwikkelen. Ik heb via Ictivity bij diverse opdrachtgevers gewerkt. Zo heb ik als Project Engineer werkzaamheden uitgevoerd voor onder andere de gemeenten Hattemerbroek, Heerde en Oldebroek en bij  Tivoli Vredenburg in Utrecht.

Inmiddels is mijn persoonlijke IT-koers gewijzigd. Door de detacheringsopdrachten ben ik er achter gekomen dat ik echt een ‘people person’ ben en veel energie krijg wanneer ik in teamverband in een sturende rol de klus klaar. Het is nu mijn doel om als ICT coördinator/hoofd systeembeheer ingezet te worden, waarbij ik een team coachend kan aansturen.

Meer weten over de mogelijkheden op het gebied van detachering of zelf aan de slag bij Ictivity? Neem contact met ons op!

Ictivity brengt Havenbedrijf Amsterdam naar de cloud

Een toekomstvaste IT-infrastructuur die helemaal aansluit bij de behoefte aan flexibele bedrijfsvoering

Bekijk case