Ictivity is een sterke en logische F-Secure partner. Mede door de overeenkomst in visie en strategie van beide partijen, die service gericht is en flexibiliteit hoog in het vaandel houdt.

F-Secure Gold Status

“Met dit partnership weet F-Secure zich verzekerd van een nog groter bereik richting de zakelijke eindgebruiker. Ictivity is een full service ICT partner met een lange historie en een meer dan bekende naam in de Nederlandse markt. Ictivity heeft al in een vroeg stadium ingezet op het aanbieden van concepten die de eindgebruiker centraal stellen en als uitganspunt nemen. Deze visie sluit naadloos aan op de strategie van F-Secure dat security als dienst wil leveren en haar partners de kans wil geven met deze dienst hun eindgebruikers te ontzorgen. De zakelijke eindgebruiker wil zich focussen op zijn core business en wil niet afgeleid worden door ICT vraagstukken. Ons Protection Service for Business platform, waarmee onze partners IT security als dienst in plaats van een product aan hun klanten kunnen aanbieden, lijkt op maat gemaakt voor Ictivity’s User Based Computing concept. Daarnaast biedt onze security oplossing voor virtuele- en cloud omgevingen de optimale balans die een eindgebruiker wil bereiken tussen bescherming en performance”.

Harm van Koppen
Channel Account Manager Netherlands

Over F-Secure
F-Secure biedt diverse oplossingen voor desktop, laptop, server en mobiele devices. Zij richten zich daarbij op o.a. op Antivirus, Anti-spyware, Anti-spam en Software/Patchmanagement. Ictivity biedt een flexibele keuze waarbij een hoog kwaliteit F-Secure oplossing wordt aangeboden als dienst of als lokale oplossing in uw eigen beheer en u per maand/kwartaal of per jaar kunt afrekenen. Al sinds 1988 levert F-Secure vanuit het Finse Helsinki, security oplossingen voor bedrijfsomgevingen en consumenten.

F-Secure is actief betrokken bij internationale cybercrime bestrijding en ondersteunen hierbij overheden, inlichtingsdiensten en politie.

Als Innovator heeft F-Secure diverse pionierende oplossingen ontwikkelt zoals Real-time scanning (1995), een centrale management tool (1997), rootkit detectie (2005) en mobile AV (2000). Deze zijn later op grote schaal geadopteerd door de markt en concurrenten. In 2013 zal een unieke hybride propositie voor VDI/VI omgevingen worden gelanceerd.

De visie van F-Secure heeft zich de laatste jaren vertaald in een verplaatsing van productfocus naar service focus. F-Secure profileert zich als de Security as a Service leverancier en heeft de focus gelegd op flexibiliteit, innovatie en performance.

Partnerstatus
F-Secure Gold Partner