“Centralpoint en Ictivity werken al vele jaren succesvol samen. Dit komt omdat de activiteiten van onze beide bedrijven perfect op elkaar aansluiten. Ictivity is gespecialiseerd in advisering, implementatie en beheer van ICT infrastructuren. Centralpoint is gespecialiseerd in de aanschaf, logistieke en onderhoud van ICT infrastructuren.

Samen met de specialisten van Ictivity zorgen wij ervoor dat de klant een innovatieve ICT oplossing compleet werkend opgeleverd krijgt. En dat binnen de afgesproken tijd en het budget. Klanten ervaren onze samenwerking als versterkend, zij krijgen de beste oplossing geleverd en geïmplementeerd door twee specialisten in hun vakgebied, waarbij het belang van een goed werkende ICT oplossing altijd voorop staat. Centralpoint noemt dat Shared Value. Ictivity is voor Centralpoint een perfecte Shared Value Partner waarmee wij in de praktijk zeer succesvol samenwerken”

Luuk Slaats
Commercieel Directeur Centralpoint

Over Centralpoint

Centralpoint is de grootste IT-reseller van de Benelux en adviseert merkonafhankelijk heel werkend Nederland en België over concrete IT-oplossingen. Centralpoint is ontstaan door het samengaan van Scholten Awater, Centralpoint.nl en Infotheek en heeft 500 medewerkers in dienst.

Het bedrijf focust zich op devices, infrastructuur (server en storage) en networking. Door deze combinatie zijn ze in staat om de perfecte koppeling tussen de voor- en achterkant van de werkplek te maken. Organisaties kunnen deze oplossingen aanschaffen, maar ook afnemen in een as a service model. Het doel is het helpen van organisaties om IT centraal te stellen, waardoor zij zich volledig kunnen focussen op het ondersteunen en innoveren van hun business.

Meer informatie: www.centralpoint.nl.