centralpoint 210x120“Ictivity beschikt over specialistische ICT infrastructuur kennis waar klanten van Centralpoint hun voordeel mee doen. Centralpoint onderschrijft het Ictivity User Based Computing model volledig. Centralpoint zet, net als Ictivity gebruikers voorop en is van mening dat gebruikers dagelijks de meerwaarde dienen te ervaren van een ICT investering. Klanten merken dat deze succesvolle samenwerking niet alleen gebaseerd is op het feit dat beide bedrijven specialist zijn in hun werkgebied, maar dat ook de cultuur en communicatie goed bij elkaar passen. Beide organisaties zijn no-nonsense en richten zich bij de klant zonder omwegen op het realiseren van innovatieve ICT oplossingen die de bedrijfsprocessen ondersteunen.”

Ronald Ederveen Directeur Centralpoint Business Solutions

Centralpoint.nl is sinds de oprichting in 2001 uitgegroeid tot één van de belangrijkste zakelijke ICT leveranciers van Nederland. Klanten profiteren van een snelle levering uit het grootste assortiment, aantrekkelijke prijzen en een betrouwbare webwinkelomgeving. Centralpoint herkent de ICT uitdagingen van kleine, middelgrote en grote organisaties. Wij zetten hierbij altijd de klant voorop en focussen ons op het realiseren van de allerhoogste klantbeleving.

Middelgrote en grote organisaties hebben bij Centralpoint Business Solutions vaste altijd bereikbare klantenteams. Zij verdiepen zich in uw situatie en adviseren over de perfecte ICT oplossing. Met onze unieke procurement portal met alle ICT producten en alle logistieke en technische dienstverlening die u van uw ICT hardware leverancier mag verwachten, zorgen wij ervoor dat u eenvoudig, snel en betrouwbaar uw ICT producten aanschaft en geleverd krijgt. Van populaire kantoorautomatisering en mobiele devices, narrowcasting of print oplossingen tot aan complete datacenter oplossingen. Centralpoint is uw centrale aanspreekpunt voor alle ICT hardware, in de aantallen en op de datum en locatie die u wenst. Centralpoint.nl minds your business. Meer informatie: www.centralpoint.nl.