Thema's

Microsoft 365

De huidige markt vraagt in toenemende mate om snel in te kunnen spelen op veranderingen. Een belangrijke factor om dit mogelijk te maken is om zo efficiënt mogelijk te werken om zo productief mogelijk te kunnen zijn. Microsoft heeft Office 365 geïntroduceerd om in te spelen op deze behoefte.

Meer informatie Contact

Verhoog efficiëntie en productiviteit

Met Microsoft 365 krijg je als organisatie de beschikking over een rijke set aan standaard oplossingen, gericht op het verhogen van efficiëntie en productiviteit binnen de kantoorautomatisering. Naast de bekende Office applicaties voor e-mail, tekstverwerking en spreadsheets, biedt Microsoft 365 ook uitgebreide mogelijkheden voor beveiliging, persoonlijke productiviteit, teamsamenwerking, online vergaderen en documentbeheer. En omdat Microsoft 365 een cloudoplossing is, maakt het niet meer uit op welk tijdstip, welke plaats en met welk apparaat je wil werken. Microsoft 365 is volledig geïntegreerd met de vertrouwde Office applicaties als Outlook, Word, Excel en PowerPoint. Hierdoor is de instap voor de gebruikers laagdrempelig en ben je snel op weg.

Tools en workspaces

Microsoft 365 biedt tools en workspaces waarmee je medewerkers als team of in projectverband eenvoudig samenwerken en vergaderen. Dit kan met zowel collega’s als met externen, bijvoorbeeld klanten en leveranciers. Zo bevat Microsoft 365 standaard uitgebreide functionaliteiten voor communicatie, documentbeheer, taakbeheer en procesondersteuning. Alles gericht op het verhogen van de productiviteit binnen je organisatie.

Altijd en overal toegang

Microsoft 365 is een cloud gebaseerde oplossing. Hiermee heb je toegang tot informatie en documenten, op elk gewenst moment en vanaf elke locatie. Het maakt niet uit of je een pc of Mac gebruikt, of liever met een mobiel device als een Windows-, Apple- en Android telefoon en tablet werkt. Het enige wat je nodig hebt is een moderne webbrowser of één van de beschikbare mobiele Apps.

Compliant en veilig

Microsoft 365 biedt standaard functionaliteiten om er voor te zorgen dat belangrijke gegevens niet verloren gaan of in verkeerde handen vallen. Toch zijn deze maatregelen niet altijd toereikend. Onze dienst Office 365 back-up biedt in dit geval uitkomst en geeft je de zekerheid dat je gegevens altijd beschermd en toegankelijk zijn. Om er voor te zorgen dat apparaten waarmee je werknemers met de Office 365 omgeving werken veilig zijn, passen we mobile device management of Microsoft Intune toe. Kortom: een rijke set aan functionaliteiten die er samen voor zorgen dat je zorgeloos kunt werken.

Volledig ontzorgd

Ictivity ondersteunt je bij de implementatie, de uitrol en het beheer van Microsoft 365. Samen bepalen we wat jouw organisatie nodig heeft aan functionaliteit en managed services. Met onze IT adoptie aanpak zorgen we voor een zachte landing van Microsoft 365 in je organisatie. Zo weten we zeker dat jouw organisatie productiever wordt en optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden. De IT organisatie krijgt hierdoor meer tijd voor andere essentiële bedrijfsautomatisering, innovatie en ondersteuning.

In 5 stappen naar een moderne werkplek

Voor een optimale implementatie en adoptie van Microsoft 365 in jouw organisatie.

 1. 1

  Microsoft 365 Scan

  Geeft je inzicht in de haalbaarheid op organisatorisch, financieel én technisch gebied.

 2. 2

  Microsoft 365 Implementatieplan

  Samen brengen we de benodigde techniek, adoptie, werkwijzen, functionele behoeften en verbeterpunten in kaart.

 3. 3

  Microsoft 365 Adoptie & Productiviteit

  Zorgt ervoor dat het Microsoft 365 project perfect aansluit op de gebruikersorganisatie.

 4. 4

  Microsoft 365 inrichting

  Alle noodzakelijk technische en functionele werkzaamheden die voortkomen uit de inventarisaties.

 5. 5

  Microsoft 365 beheer & monitoring

  Volledige ondersteuning en ontzorging van zowel de beheerorganisatie als de gebruikers.

Spring Kinderopvang soepel over naar Office 365

Na de overstap naar Office 365 werken de medewerkers van Spring Kinderopvang sneller dan ooit. Ook mobiel. Nu staat de organisatie voor de uitdaging om haar 850 medewerkers met de nieuwe programmatuur vertrouwd te maken. Dankzij het Office 365 Adoptie- en Productiviteit Programma van Ictivity maakt elke gebruiker een zachte landing met de nieuwe Office 365 omgeving.

Bekijk case
Robin Wijnen
Sparren met een Microsoft 365 specialist?

Robin Wijnen, Sales consultant IT adoptie & productiviteit

Stuur een e-mail 088-4284848