Flexibel werken, flexibele kennis, flexibele uren, flexibele inzet………? De invulling met betrekking tot detachering is door de jaren heen enorm veranderd. Waren het 10 jaar geleden nog voornamelijk fulltime inzetten voor lange periodes, tegenwoordig zie je veel meer detachering op maat. FLEX dus! Zo is er bijvoorbeeld vraag naar gecombineerde opdrachten (beheer en projecten, beheer en aansturing), de wens van een parttime inzet, een poule van meerdere engineers in een team of de opvang van ziekte en/of vakantie.

Deze veranderende vraag heeft ervoor gezorgd dat wij ook een verbreding en verdieping van onze staffing dienstverlening moeten bieden. Concepten als “pouleconstructies, vakantieopvang en managed beheer op locatie” zijn voorbeelden van hoe flexibel je vraag door Ictivity kan worden ingevuld. De “match” wordt nooit alleen gemaakt op basis van operationele zaken en technische skills. Past de persoon binnen de organisatie en binnen je IT-afdeling? Softkills zijn voor ons minstens net zo belangrijk en essentieel om de vertaling naar de business te kunnen maken. IT-ers willen en moeten zich individueel blijven ontwikkelen, zowel technisch als persoonlijk. Het is belangrijk dat zij up-to-date blijven en op de hoogte zijn van de laatste technieken. Door deze kennis flexibel in te zetten naast je eigen professionals vergroot je de know-how op je IT-afdeling en heb je direct een back-up van 120 Ictivity collega’s om bij te springen waar nodig.

Het is februari en veel van ons kijken al weer reikhalzend uit naar de lente en de zomer. Tijd voor het maken van vakantieplannen! We hebben een team van engineers klaarstaan om deze periode van verlof samen in te vullen, zodat gebruikers perfect worden geholpen, projectdeadlines worden behaald en het dagelijkse beheer geen achterstand oploopt.

We horen graag hoe FLEX jouw IT-afdeling is!