Omnia Experience workshop 9 maart

Omnia laptop kleurenIn deze workshop delen wij samen met Microsoft onze visie op de werkplek van de toekomst en laten wij u zelf ervaren hoe u de dagelijkse werkzaamheden van uw gebruikers eenvoudiger en overzichtelijker maakt. Dit doen wij niet door u te vermoeien met presentaties en filmpjes. U krijgt een Omnia Workspace tot uw beschikking en ervaart zelf het gemak van deze oplossing. U krijgt u inzicht in hoe u uzelf, uw team én de organisatie slimmer en efficiënter kunnen samenwerken en wij laten u zien hoe u uw bestaande informatieomgeving kunt integreren.

Experts van Microsoft nemen u mee in de mogelijkheden die hun de productiviteitsoplossingen met zich meebrengen. U kunt zelf aangeven welke scenario’s voor uw organisatie relevant zijn en hier zullen wij dan dieper op in gaan. Hierbij kunt u denken aan medewerkers die vaak onderweg zijn en voor wie mobiliteit belangrijk is of een antwoord op de vraag hoe u belangrijk informatie realtime en op een grafisch eenvoudige manier naar uw gebruikers krijgt.

Voor wie

De Omnia Experience Workshop is geen technische sessie en wij raden u dan ook aan verschillende mensen met verschillende rollen mee te nemen naar deze workshop. Wij verzorgen de workshop speciaal voor uw organisatie, zodat u met een groep van minimaal 4 en maximaal 9 collega’s kunt ervaren wat Omnia Workspace voor uw organisatie kan betekenen. Aan de hand van een kort intake stelling wij een fictieve organisatie op waar u tijdens de workshop onderdeel van uit maakt en waar alle rollen in vertegenwoordigd zijn. Wij stellen een centrale case met gefingeerde data samen waar u mee aan de slag kunt.

Wat levert het op

  • Deze kosteloze inspiratie sessie geeft u inzicht in de mogelijkheden van Omnia Workspace voor uw organisatie;
  • U krijgt een beter inzicht in wat uw organisatie nodig heeft om productiever en efficiënter samen te werken;
  • U kunt zelf kiezen welk thema voor u belangrijk is zoals productiviteit, samenwerken of Business Intelligence;
  • U krijgt de gelegenheid om draagvlak voor innovatie binnen uw organisatie te creëren.

De Omnia Experience Workshop wordt meerdere keren per jaar gegeven. Neem contact met ons op voor de beschikbare tijdstippen.

Aanmelden

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.