Inspiratiesessie “Verhogen van user experience: van SLA naar XLA” 4 april

Op 4 april staat het thema User Experience centraal en zullen we tijdens deze strategische sessie onder leiding van gespreksleider Marco Gianotten in discussie gaan over de nieuwe realiteit als het gaat om gebruikerstevredenheid van de IT consument.

Een van Steve Jobs’ beroemde citaten is: “Start with the customer experience and work back towards the technology”. Kun je dit principe niet leidend maken voor bijna alles wat je levert als IT-organisatie? Hoe zorg je voor tevreden IT gebruikers in het tijdperk waarin techniek niet meer de enige bepalende factor is voor de performance van je IT afdeling? Het antwoord ligt niet in een nieuw procesmodel of een andere methodiek; de oplossing begint met empathie. Inzetten op User Experience betekent dat je Service Level Agreements moeten worden aangepast: we sturen niet langer op alleen technische ratio’s, maar ook op de impact die IT heeft op de business en de beleving die de gebruiker daarbij heeft.

Marco Gianotten, spreker inspiratiesessie van SLA naar XLAMarco Gianotten
Marco Gianotten is oprichter van onderzoeks- en adviesbureau Giarte. Hij schrijft, publiceert, spreekt en versimpelt complexe materie. Na zijn studie belandde hij in de IT als niet-techneut en verbaasde zich over de mentale kloof tussen IT’ers en de rest van de mensen in een onderneming. Die verwondering is gebleven. Zijn leidmotief? Keep wondering.

Tijdens deze inspirerende ochtend met inspiratie en handvatten: van het waarom tot de aanpak van eXperience level agreements.

Deelname aan deze inspiratiesessie is uitsluitend op uitnodiging. Graag een uitnodiging ontvangen? Neem dan contact op met je account manager of vul het contactformulier in.