Cybercrime vormt een steeds grotere bedreiging. Het aantal cyberaanvallen is gedurende de Covid-pandemie met 600% toegenomen, waarmee cybercrime de snelst groeiende vorm van criminaliteit ter wereld is. Mede door de toenemende complexiteit van IT omgevingen is het steeds uitdagender om grip te krijgen op een goede beveiliging. Om de digitale weerbaarheid van je organisatie te vergroten is het delen van kennis cruciaal. Ictivity organiseert daarom op 19 mei 2022 een inspiratiesessie over IT security. Tijdens dit event praten we je bij over actuele IT security- en marktontwikkelingen.

Keynote
Prijswinnend cybersecurity expert en sociaal ondernemer Melanie Rieback neemt ons tijdens de keynote mee in de wereld van cybersecurity & cybercrime en vertelt je alles wat je moet weten om je organisatie toekomstbestendig te maken. Melanie is één van de vijftig meest inspirerende vrouwen in tech in 2016 (inspirerende vijftig Nederland).

Paneldiscussie
Na de keynote gaan we tijdens een paneldiscussie aan de hand van stellingen met een aantal experts en het publiek dieper in op het security thema.

Programma
We starten het programma om 8.15 uur met een ontbijt en sluiten de ochtend rond 11.30 uur af.

Locatie
Kasteel Maurick, Vught

Schrijf je nu in, het aantal plekken is beperkt! We zien je graag op 19 mei!

Aanmelden