Inspiratiesessie “De gemeente als regisseur” 21 maart

Op 21 maart organiseert Ictivity een inspiratiesessie voor de overheid over het thema “De gemeente als regisseur”.

Steeds meer gemeenten kiezen voor samenwerking in de bedrijfsvoering. Dat levert aanzienlijke kostenbesparingen op, maar brengt ook uitdagingen met zich mee. Daarnaast zien we dat gemeentes kiezen voor (gedeeltelijke) uitbesteding van taken. Er zal met een toenemend aantal partners in de keten samengewerkt moeten worden. Met deze partijen moeten goede afspraken gemaakt worden. Dit vraagt om een nieuwe manier van werken. Hoe houdt je de regie? Hoe geef je invulling aan de veranderende rollen die dit met zich meebrengt? Hoe ga je de behoefte van je eigen organisatie laten aansluiten op een gezamenlijk inkooptraject?

Otto Thors is spreker op de inspiratiesessie De gemeente als regisseurOnder leiding van Otto Thors zullen we in discussie gaan over dit thema. Otto Thors is inspirator, adviseur en hoofdredacteur van magazine en online platform inGovernment en zal zijn visie op de huidige ontwikkelingen in het politieke landschap met ons delen.

Deelname aan deze inspiratiesessie is uitsluitend op uitnodiging. Graag een uitnodiging ontvangen? Neem dan contact op met je account manager of vul het contactformulier in.