samenwerking-bechtle2

Geert Visser, CEO Ictivity en Jean-Paul Bierens, algemeen directeur Bechtle direct

Bechtle en Ictivity hebben hun strategische samenwerking verder uitgebreid. Afgelopen week werd de overeenkomst getekend met betrekking tot het partnership op het gebied van implementatie-diensten en trainingen. Ictivity en haar onderdeel 4IP zal voortaan als vaste partner implementatiediensten en trainingen verzorgen voor klanten van Bechtle.

Geert Visser, CEO van Ictivity en verantwoordelijk voor partnerbeleid:
“Ictivity, 4IP en Bechtle hebben al een jarenlange samenwerking. Het uitbreiden van deze samenwerking is een belangrijkste stap voorwaarts om gezamenlijk proposities in de markt te zetten. We zien de klantvraag steeds vaker voortkomen vanuit functionaliteit in plaats van techniek. De inzet van de gecertificeerde en ervaren consultants en trainers van Ictivity en 4IP is op dat vlak een goede aanvulling op het porfolio van Bechtle. Samen zijn we in staat een totale beleving te bieden en klanten over de hele breedte te ontzorgen”.

Jean-Paul Bierens, algemeen directeur Bechtle direct:
“De verdere intensivering van de samenwerking met Ictivity past perfect in de ontwikkeling van Bechtle. Wij gaan namelijk verder dan enkel de levering en advisering van hard- en software. In 2008 hebben wij flinke stappen gezet van value added e-reseller naar een nieuwe ICT ‘one stop shop’. Dit is onder andere vormgegeven in een business solutions team waarin solution advisors en business consultants onze klanten adviseren over de te kiezen lange termijnstrategie. Op die manier komen producten, diensten en advisering samen, met bijvoorbeeld site surveys, implementatie- en trainingstrajecten. Ictivity is hierin dé specialist en dus zowel voor onze klant als onszelf de beste partner.”