User Based Connectivity

ICT speelt een steeds kritischer rol in je bedrijfsvoering. Het Nieuwe Werken, een toename van thuiswerken en mobiel werken, gastgebruikers en nieuwe ontwikkelingen zoals Internet of Things (IoT)  zorgen voor een steeds hogere beheerlast van de netwerkomgeving. Je organisatie vraagt meer flexibiliteit, maar ondertussen loopt de spanning tussen functionaliteit, veiligheid, kosten en beheersbaarheid steeds verder op. De fundering onder al deze toepassingen is een IP-netwerk. Wij helpen je met een moderne en veilige netwerkinfrastructuur deze zaken op te lossen. De netwerkspecialisten van 4IP Solutions adviseren je op het gebied van connectivity vraagstukken.

Het netwerk speelt een cruciale rol in de beveiliging van data en systemen. Of het nu gaat om het weglekken van (privacy) gevoelige data of de angst dat data worden gegijzeld (ransomware), in alle securitygerelateerde vraagstukken speelt netwerkbeveiliging een cruciale rol.

‘Wegenbouwers’ van de ICT
4IP is specialist op het gebied van netwerken, zowel de netwerken on premise (het bedrade LAN, wifi en het datacenternetwerk) als de connectivity naar de buitenwereld (het WAN). Wij zijn de ‘wegenbouwers’ van de ICT-markt. Wij zorgen ervoor dat iedere gebruiker op ieder moment over de verbinding beschikt die hij nodig heeft.

Een wifi site survey op locatie? Een health check om de stabiliteit van uw netwerk in kaart te brengen? Een vulnerability scan om aanvallen van buiten of een netwerk security scan om aanvallen van binnen je netwerk te signaleren? We adviseren je graag over zowel WiFi als LAN. Het resultaat? Een gezond en veilig netwerk.

Stijn van Grunsven - Sales Consultant 4IP SolutionsBlog
Niet zoeken, maar vinden met indoor navigatie

Veel grotere organisaties worstelen met de vindbaarheid van hulpmiddelen en apparatuur binnen hun vestigingen. Of het nu gaat om monteurs in productiebedrijven die hun gereedschappen kwijt zijn of om verpleegkundigen in ziekenhuizen die snel ergens een infuuspomp vandaan moeten zien te halen. Er is zelfs een term voor: zwerfapparatuur. Wat kun je doen om de kosten die gemoeid zijn met zoekraken en vinden van materialen te beperken? Gebruik je netwerk als speurhond!

Bekijk blog
Omroepbedrijf L1 gooit netwerkinfrastructuur op de schop

De snelle migratie van een compleet core-netwerk was alleen mogelijk door een goede samenwerking tussen 4IP, Ictivity en L1

Bekijk case

Partners

Erwin van Houts 4IP Solutions
Meer weten?

Erwin van Houts, 4IP Solutions

Stuur een e-mail 088-4284888